صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دست رد دولت عراق بر سینه مسعود دجوی

درخواست سرکرده گروهک منافقين براي ديدار با مقام هاي عراقي توسط يکي از سازمان هاي اطلاعاتي منطقه مطرح شده است.
کد خبر: ۵۸۲۵۱
| |
11308 بازدید

يک منبع آگاه در دولت عراق گفت : اين کشور درخواست مسعود رجوي سرکرده گروهک تروريستي منافقين براي ديدار با مقامات دولت بغداد را رد کرده است .

به گزارش ایرنا اين مقام عراقي که خواست نامش فاش نشود افزود: درخواست سرکرده گروهک منافقين براي ديدار با مقام هاي عراقي توسط يکي از سازمان هاي اطلاعاتي منطقه مطرح شده است.

وي خاطر نشان کرد : در اين درخواست محل ديدار دو طرف در يک کشور ثالث اعلام شده بود ولي دولت عراق با توجه به ماهيت تروريستي اين گروهک هرگونه تماس و گفت و گو با سرکردگان آن را به طور قاطع رد مي کند.

اين مقام عراقي تاکيد کرد: طرح چنين مسايلي از سوي يک سازمان اطلاعاتي منطقه حاکي از آن است که بين اين سازمان و گروهک تروريستي منافقين ارتباط تنگاتنگي وجود دارد.

وي با اشاره به اين که دست اعضاي گروهک تروريستي منافقين به خون مردم عراق آلوده است ، افزود: طرح چنين درخواست هايي آن هم به دنبال اعمال حاکميت دولت عراق بر پايگاه عراق جديد (مقر منافقين در عراق موسوم به اشرف) سوال برانگيز و نوعي دخالت در امور داخلي اين کشور است و مردم عراق چنين دخالت ها را نمي پذيرند .

روز شنبه گذشته نيروهاي نظامي و انتظامي عراق هنگام عزيمت به اين پايگاه براي برپايي پست بازرسي، مورد حمله نيروهاي منافقين قرار گرفتند که چند تن از آْنها مجروح شدند.

اين مقام آگاه عراقي افزود: بر اساس بند 32 قطعنامه 687 شوراي امنيت سازمان ملل و قطعنامه هاي 1368 ، 1373 و 1816 و با توجه به تروريست بودن گروهگ منافقين و القاعده هرگونه حمايت اعم از تبليغاتي ، مالي،لجستيک و غيره از اين گروه ها و همکاري با آنان جرم تلقي شده و قابل پيگرد قضايي و شکايت در ديوان بين المللي لاهه است.

وي در پايان با اشاره به وجود برخي اسناد مبني بر همکاري و حمايت برخي سازمان هاي اطلاعاتي کشورهاي عربي منطقه از گروهک تروريستي منافقين در عراق در خصوص ادامه اين حمايت ها و روابط هشدار داد و از اين کشورها خواست با توجه به جنايات گروهک تروريستي منافقين عليه مردم عراق و ايران به اين روبط پايان دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟