تجمع خانوادههای بازداشتیها مقابل قوه قضاييه
جمعي از خانوادههاي بازداشت شدگان حوادث اخير با تجمع در مقابل دفتر آيت الله هاشمي شاهرودي ضمن ابراز نگراني از وضعيت همسران و فرزندان خود خواهان ملاقات با رييس قوه قضاييه شدند.
کد خبر: ۵۷۹۵۶
| | 16296 بازدید
جمعي از خانوادههاي فعالان سياسي كه در حوادث بعد از انتخابات بازداشت شده بودند از ساعت 11 صبح امروز در مقابل دفتر رييس قوه قضاييه تجمع كرده و خواهان ملاقات با وي شدند.
به گزارش ایلنا اين تجمع كه از ساعت 11 آغاز شده همچنان در حال برگزاري است و خانوادههاي بازداشت شدگان خواستار ديدار با آيت الله هاشمي شاهرودي و آزادي سريعتر همسران و فرزندانشان هستند.
خانوادههاي علي تاجرنيا ، بهزاد نبوي ، محسن ميردامادي، مصطفي تاجزاده، حجت الاسلام محمدعلي ابطحي، محسنصفايي فراهاني، عبدالله رمضانزاده، سعيد ليلاز، محسن امين زاده و عبدالله مومني و ساير بازداشتشدگان حوادث اخير در اين تجمع حضور دارند.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



