صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ناجا: با هر تجمعي برخورد قانوني مي‌شود

رادان پاسخ داد: نخير، به هر حال يكي از وظايف ما در بحث انتخابات كميته امنيت انتخابات است كه با معاونت عمليات ناجا اين وظيفه را بر عهده داريم و بايد فعاليت‌ها را رصد كنيم. طبيعي است كه يكي از مكان‌هايي كه بايد سركشي شود، وزارت كشور و ستاد انتخابات كشور است كه در همين قالب هم حضوري داشتيم و براي عرض خسته نباشيد و خدا قوت و هم اين‌كه ببينيم مشكلات خاصي دارند يا نه، كه بحمدالله مشكلي هم ندارند.
کد خبر: ۵۱۷۲۴
| |
16727 بازدید

جانشين فرمانده نيروي انتظامي با حضور در ستاد انتخابات كشور ضمن بازديد و گفت‌وگو با مسئولان به پرسش خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش ايسنا، سردار احمدرضا رادان در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين كه چرا اطراف وزارت كشور تدابير امنيتي ويژه‌اي اندیشیده شده است، گفت: معمولا هميشه براي همه موضوعاتي كه وظيفه تأمين امنيت آن به عهده ماست، پيش‌بيني‌هايي مي‌كنيم. تأمين امنيت انتخابات يكي از وظايف حساس ماست كه به هر حال آراي مردم بايد صيانت شود ما نيز بايد در حفظ آن امانت‌داري كنيم. ستاد وزارت كشور هم يكي از ستادهاي اصلي در موضوع انتخابات است كه قطعا بايد پاسداري دقيق و قاطعي از آن شود، اين بحث اصولي و قابل قبول امنيتي است كه براي آن به اندازه كافي پيش‌بيني شده است.

وي افزود: در سخنان پیشین هم ما از همه خواهش كرديم، اجازه دهند انتخاباتي كه مردم پاي آن ايستاده‌اند و رأيشان را به طور گسترده داده‌اند، نتيجه‌اش اعلام شود، قطعا شايد در مراحل اوليه يك نفر پيروز ميدان شود و سه نفر بايد واگذار كنند و يا حتي ممكن است به مرحله دوم برسد و دو نفر در مرحله اول و يك نفر در مرحله دوم بايد واگذار كنند و يك نفر به عنوان رئیس‌جمهور برگزیده مردم انتخاب شود. طبيعي است برخی خوشحال هستند و شايد برخی معترض باشند، ما خواهش كرديم و تمنا داشتيم چه مسير شادي و چه مسير احتمالا اعتراضي از راه قانوني طي شود و كسي سرخود عمل نكند. قطع يقين پرسنل ما هم آمادگي دارند براي اين‌كه در هر مرحله چه زمان پيروزي و چه زماني كه انتخابات واگذار مي‌شود بخواهد تجمعي شكل بگيرد برخورد قانوني انجام شود.

خبرنگاري پرسيد: جلسه امروز شما با آقاي دانشجو نيز در همين رابطه بوده است؟

رادان پاسخ داد: نخير، به هر حال، يكي از وظايف ما در بحث انتخابات كميته امنيت انتخابات است كه با معاونت عمليات ناجا اين وظيفه را بر عهده داريم و بايد فعاليت‌ها را رصد كنيم. طبيعي است كه يكي از مكان‌هايي كه بايد سركشي شود وزارت كشور و ستاد انتخابات كشور است كه در همين قالب هم حضوري داشتيم و براي عرض خسته نباشيد و خدا قوت و هم اين‌كه ببينيم مشكلات خاصي دارند يا نه، كه بحمدالله مشكلي هم ندارند.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر برخي تجمعات و درگيري‌ها در منطقه قيطريه تهران ‌گفت: هيچ ستادي در آن موضوع ناامني وجود نداشته و گزارشي هم در اين زمينه صورت نگرفته است. تجمعاتي در يكي، دو مرحله در موضوع قيطريه بود كه نشان از فراخوان‌هايي هم داشت كه به هر حال، پرسنل ما ورود پيدا كردند و خواستند كه متفرق شوند. با همكاري برخي از ستادها متفرق شدند.

خبرنگار ديگري پرسيد: مسأله گروگان‌گيري رخ نداده است؟

رادان پاسخ داد: اين از آن صحبت‌هاست. فكر مي‌كنم در اين مدت همه عادت كرده‌ايم به يكسري از موارد خبرسازي است و نبايد به آن توجه كرد. مطمئن باشيد نيروي انتظامي به عنوان كسي كه بنا ندارد چيزي را از مردم پنهان كند، صادقانه در موضوعات خبري وارد مي‌شود و اگر گروگان‌گيري هم باشد اعلام و تلاش مي‌كند گروگان را آزاد كند.

وي همچنين درباره حضور مردم در انتخابات گفت: به هر حال مردم ما هميشه ثابت كرده‌اند كه حضورشان حضور بسيار خوب و معناداري است. در همه موضوعات اين‌گونه بوده است. اگر آخرين راهپيماي‌هاي مردم را در 22 بهمن ببينيد، نشان مي‌دهد هر سال مشاركت مردم بيشتر از سال قبل بوده است. اين حضور هم حضوري است كه مردم به هر حال مي‌خواهند در نتايج و سرنوشت خود شركت داشته باشند، حضور پيدا مي‌كنند و رأي خود را به كانديدا مي‌دهند و انشاءالله كانديدايي كه بيشترين راي را دارد انتخاب مي‌شود و خدمت چهار ساله‌اش را انجام مي‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...