مشکل زائر کارت ها حل شد

کد خبر: ۴۹۹۸۶
| |
3573 بازدید
عبدالله نصيري مديركل روابط عمومي سازمان حج و زيارت گفت : مشکل عمل نکردن سيستم زائر کارت بانک ملت در مکه مکرمه حل شد .

نصيري در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي برنا گفت : با مستقر شدن نيروهاي بانک ملت در مکه مکرمه مشکلات زايران خانه خدا در خصوص زائر بانک حل شد .

در چند روز گذشته برخي از زائران خانه خدا به بروز اشكال و عمل نكردن سيستم زائر كارت بانك ملت در مكه مكرمه و مدينه منوره معترض بودند.
طرح زائر كارت به مدت يک ماه است که اجرايي شده و در اين زمان 140نفر از دارندگان اين كارت‌ها به سفر معنوي عمره مفرده اعزام شده‌اند و با استفاده از زائر كارت‌هاي خود 170هزار ريال سعودي از خودپردازهاي منصوب در مكه و مدينه، وجه نقد دريافت كرده اند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟
آخرین اخبار