صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هدایتی کارش را در استیل آذین آغاز کرد

کد خبر: ۴۹۳۹۵
| |
2265 بازدید

حسین هدایتی با کناره گیری از هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، از روز دوشنبه تمام توانش را برای موفقیت استیل آذین در لیگ دسته اول و صعود به لیگ برتر گذاشت.

به گزارش مهر، حسین هدایتی، رئیس هیئت مدیره مستعفی باشگاه پرسپولیس پس از جدایی از این باشگاه قصد دارد، حضوری پررنگ‌تر در باشگاه استیل آذین داشته باشد.

او که مالک باشگاه استیل آذین تهران است ، با جدایی از باشگاه پرسپولیس قصد دارد با حضوری پررنگ‌تر در باشگاه خود زمینه صعود سرخپوشان تهرانی را به لیگ برتر فراهم آورد.

در همین راستا حسین هدایتی عصر دوشنبه با امیر مهریزی، مدیرعامل باشگاه استیل آذین و حسین فرکی، قائم مقام این باشگاه نشستی داشت تا استراتژی باشگاه را برای دیدارهای پیش روی تیم استیل آذین در لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور را تبیین کنند.

مسئولان باشگاه استیل آذین که تیم‌شان دوشنبه هفته آینده در هفته بیست و پنجم مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور دیدار حساسی را مقابل کوثر لرستان پیش رو دارد، برای این بازی تدارک گسترده‌ای را دیده‌اند.

کسب امتیاز در این بازی صعود سرخپوشان را به لیگ برتر حتمی می کند به همین خاطر مسئولان باشگاه استیل آذین با دعوت از چهره‌های شاخص فوتبال، مسئولان سیاسی و ورزشی استان تهران و فراخوان هواداران پیش بینی جشن صعود را کرده‌اند.

در میان چهره‌هایی که برای تماشای دیدار استیل آذین - کوثر لرستان به ورزشگاه تختی تهران دعوت خواهند شد می توان به محمد دادکان، علی پروین و... اشاره کرد.

اهدا جوایز ویژه به تماشاگران به قید قرعه از جمله چند دستگاه موتور سیکلت ، دوچرخه ، هزینه سفرهای زیارتی و ... از تدارکات ویژه مسئولان باشگاه استیل آذین برای دیدار روز یازدهم خرداد است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟