صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عرضه بلوكی سهام سه شركت دولتی

وی با بیان اینكه قیمت پایه شركت آبیاری و زهكشی زرینه رود نیز 7/166 میلیارد ریال بوده است، افزود:سهام این شركت نیز با قیمت پیشنهادی 171 میلیارد ریال فروخته شد.
کد خبر: ۴۵۵۱۱
| |
4561 بازدید

معاون سازمان خصوصی سازی گفت: مزایده سه شركت پتروپارس، فرآب و شبكه‌های آبیاری و زهكشی زرینه رود دیروز برگزار شد.

مهدی عقدایی معاون سازمان خصوصی سازی در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی این شبكه گفت: شركت پتروپارس با 61 درصد سهام آگهی شده بود كه در مزایده با قیمت پایه 152 میلیارد تومان عرضه و به بالاترین پیشنهاد كه 212 میلیارد تومان بود؛ واگذار شد .

عقدایی افزود: شركت فراب نیز با قیمت پایه 69 میلیارد تومان ؛ 101 میلیارد تومان فروخته شد .

وی با بیان اینكه قیمت پایه شركت آبیاری و زهكشی زرینه رود نیز 7/166 میلیارد ریال بوده است، افزود:سهام این شركت نیز با قیمت پیشنهادی 171 میلیارد ریال فروخته شد.

معاون سازمان خصوصی سازی گفت: بانك تجارت نیز با یك شرط در بورس پذیرش نهایی شد .

عقدایی افزود: پس از برطرف شدن شرط ، 5 درصد سهام این بانك تا پایان اردیبهشت جهت كشف قیمت عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به اینكه دولت تنها 5 درصد از سهم بانك رفاه را در اختیار دارد؛ گفت: این هفته نیز در اولین جلسه؛ پذیرش بانك صادرات مطرح خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار