پنج رای به نفع بنهمام سوخت
کنفدراسيون فوتبال آسيا AFC پنج کشور اين قاره را از شرکت در راي گيري براي انتخاب نماينده اسيا در فدراسيون بين المللي فوتبال(فيفا)محروم کرد.
به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره، منابع اگاه در کنفدراسيون فوتبال اسيا(AFC)خبر دادند کميته حقوقي اين کنفدراسيون، پنج کشور اسيايي را از شرکت در راي گيري که قرار است ماه مي اينده درباره انتخاب نماينده اسيا براي عضويت در فدراسيون بين المللي فوتبال(فيفا)برگزار شود، کنار گذاشت.
اين منابع اعلام کردند کشورهاي لائوس،برونئي،تيمور شرقي،مغولستان و افغانستان پنج کشوري هستند که نمي توانند در اين راي گيري شرکت کنند.
بر اساس اين گزارش،کنار گذاشته شدن اين پنج کشور بر اساس ماده دهم قوانين کنفدراسيون فوتبال اسيا صورت گرفت که تاکيد مي کند کشورهايي مي توانند در اين راي گيري شرکت کنند که حداقل در سه جام و مسابقاتي که اين کنفدراسيون برگزار کرده است شرکت کرده باشند وکشورهاي يادشده چنين شرطي را دارا نيستند.
بر اساس اين گزارش،محمد بن همام رئيس قطري کنفدراسيون فوتبال اسيا و سلمان بن ابراهيم الخليفه رئيس فدراسيون فوتبال بحرين تنها نامزدهايي هستند که براي عضويت در اين فيفا با هم رقابت مي کنند و سوختن این پنج رای با توجه به گرایش به رقیب بحرینی، به نفع بنهمام خواهد بود.


