صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازگشت رئیس قوه قضائیه از کره جنوبی

رئیس قوه قضاییه با اشاره به سطح خوب روابط اقتصادی تهران و سئول، حجم صادرات تهران را به کره جنوبی در سال گذشته افزون بر 20 میلیارد دلار دانست.
کد خبر: ۴۱۱۰۶
| |
1916 بازدید

آیت الله هاشمی شاهرودی که در راس یک هیات عالی رتبه قضایی عازم کره جنوبی شده بود، بامداد پنج شنبه وارد تهران شد و مورد استقبال مقامات قضایی کشور قرار گرفت.

به گزارش واحد مرکزی خبر؛ رئیس قوه قضائیه هنگام ورود به کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به قدمت روابط تهران و سئول گفت: پیگیری مباحث مربوط به روابط قضایی و اقتصادی عمده موارد کاری را در این سفرتشکیل می داد.

وی در ادامه گفت: در این سفر مذاکرات در باره دو موافقت نامه استرداد محکومین و معاضدت قضایی نهایی شد.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به سطح خوب روابط اقتصادی تهران و سئول، حجم صادرات تهران را به کره جنوبی در سال گذشته افزون بر 20 میلیارد دلار دانست.

آیت الله هاشمی شاهرودی با اشاره به بازدیدهای خود از تاسیسات کشتی سازی و خودرو سازی کره جنوبی ، صنعت مادر و سنگین این کشور را توسعه یافته و آن را برای کشور ما نیز مفید دانست.

وی هم چنین از دیدار خود با روسای جمهوری، دستگاه قضایی و مجلس کره جنوبی خبر داد و گفت: دولت مردان و مردم کره جنوبی به جمهوری اسلامی ایران نگاه مثبت دارند و گسترش روابط اقتصادی خود را با کشور ما خواستار هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار