صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزايش200درصدي کنترل نامحسوس در نوروز

جانشين فرمانده ناجا با اشاره به استقرار نيروهاي پليس راهنمايي و رانندگي از 25 اسفندماه در جاده‌هاي كشور اظهار كرد: حدود 2 هزار و 300 گشت خودرويي پليس راهنمايي و رانندگي، 2 هزار و 100 پاس پياده و 300 تيم نظارتي همچنين 2 هزار و 100 تيم موتورسوار در حوزه پليس راهنمايي و رانندگي موضوع برقراري نظم ترافيكي را در حوزه برونشهري بر عهده دارند.
کد خبر: ۴۰۲۶۹
| |
2258 بازدید

جانشين فرمانده ناجا با اشاره به افزايش 200 درصدي تيم‌هاي گشت نامحسوس راهنمايي و رانندگي در جاده‌هاي كشور طي ايام نوروز از حضور ماموران نامحسوس پليس در اتوبوسهاي مسافربري خبر داد.

به گزارش ايسنا، سردار رادان روز چهارشنبه در خصوص تمهيدات نوروزي نيروي انتظامي گفت: 11 هزار گشت خودرويي انتظامي در دو شيفت و همچنين 6 هزار و 400 گشت پياده و 3 هزار گشت موتورسوار امنيت را در ايام نوروز تأمين مي‌كنند.

وي از استقرار 419 كانكس پليس در سطح شهرها به خصوص در مناطق خالي از سكنه و همچنين مناطق مسافرپذير خبرداد و گفت: 17 هزار نگهبان محله به صورت ويژه در خصوص تامين امنيت با پليس همكاري خواهند كرد.

جانشين فرمانده ناجا با اشاره به استقرار نيروهاي پليس راهنمايي و رانندگي از 25 اسفندماه در جاده‌هاي كشور اظهار كرد: حدود 2 هزار و 300 گشت خودرويي پليس راهنمايي و رانندگي، 2 هزار و 100 پاس پياده و 300 تيم نظارتي همچنين 2 هزار و 100 تيم موتورسوار در حوزه پليس راهنمايي و رانندگي موضوع برقراري نظم ترافيكي را در حوزه برونشهري بر عهده دارند.

به گفته وي يكهزار و 800 گشت خودرويي، يكهزار و 100 مراقب راه و 2 هزار و 300 پاس پياده در محل‌هاي حادثه خيز درون‌شهري مستقر خواهند شد. همچنين 324 كانكس پليس راهنمايي و رانندگي و 120 موتورسوار نيز در نقاط حادثه‌خيز شهرها حضور مي‌يابند.

جانشين فرمانده ناجا از افزايش 200 درصدي تيم‌هاي نامحسوس پليس راهنمايي و رانندگي در سطح جاده‌هاي كشور خبر داد و افزود: ماموران پليس با خودروهاي شخصي بغل‌نويسي شده مانند سمند، پژو و زانتيا و با داشتن كارت و حكم ماموريت و چراغ گردان سيار به صورت نامحسوس در جاده‌هاي كشور رانندگان را زير نظ خواهند گرفت.

وي يادآور شد: در مجموع 30 هزار پرسنل نيروي انتظامي در حوزه راهنمايي و رانندگي وضعيت ترافيك شهرها را رصد خواهند كرد.

سردار رادان با اشاره به اينكه سال گذشته با توجه به توزيع سفرهاي نوروزي در روزهاي مختلف تعطيلات ميزان بار ترافيكي كاهش يافت، در ادامه از مردم خواست كه با توزيع سفرهاي نوروزي خود در روزهاي اول و پايان تعطيلات از بروز بار ترافيكي سنگين پيشگيري كنند.

وي افزود: 600 گشت نظارتي مسؤوليت نظارت بر گشت‌هاي پليس راهنمايي و رانندگي را در طول ايام نوروز بر عهده دارند. همچنين حدود 300 تيم پليس در ناوگان مسافربري به عنوان مسافر قرار گرفته تا حركت ناوگان مسافربري را از مبدا به مقصد مورد كنترل قرار دهند.

به گزارش ايسنا، جانشين فرمانده ناجا درباره تمهيدات پليس در مراسم چهارشنبه آخر سال با بيان اينكه نگاه پليس به مراسم شب چهارشنبه آخر سال، نگاهي اجتماعي است و به آن نگاه انتظامي و امنيتي ندارد، گفت: چهارشنبه آخر سال فرصت مناسبي است تا در بين خانواده‌ها، ديدارها با رفع كدورت تجديد شود.

وي در خصوص نگراني مردم در تبديل چهارشنبه سوري به چهارشنبه سوزي گفت: اين موضوع با تمهيدات پليس و استقبال مردم از برنامه‌هاي محله محور در سال گذشته به شدت كاهش يافت.

سردار رادان ادامه داد: پليس در شب چهارشنبه‌سوري با اقداماتي كه باعث نگراني مردم شده و منجر به بستن معابر اصلي، ‌ايجاد مزاحمت، حركات مستانه شوند، برخورد خواهد كرد. همچنين با افرادي كه از مواد محترقه غيرمجاز در چهارشنبه آخر سال استفاده كنند برخورد مي‌شود.

به گفته جانشين فرمانده ناجا افرادي كه در شب چهارشنبه آخر سال توسط پليس دستگير شوند و يا خودروهايشان به دليل ايجاد مزاحمت متوقف شده باشد تا پايان نوروز رها نخواهند شد.

جانشين فرمانده ناجا درباره وضعيت هتل‌ها و مراكز اقامتي در ايام تعطيلات نوروز نيز اظهار كرد: در كارگروه جهانگردي تمهيدات خوبي درباره وضعيت نظارت بر عملكرد صاحبان هتل‌ها، مسافرپذيرها و مراكز اقامتي با توجه به هماهنگي‌هاي انجام شده در صورت اسكان بيش از ظرفيت تخت هتل‌ها، افرادي كه داراي مكاني براي اجاره دادن به مسافران هستند ساماندهي شده و مسافران مي‌توانند با مراجعه به ستاد قرارگاه نوروزي آدرس منازل و مكانهاي مورد نظر را بگيرند و در صورت بروز مشكلي موضوع را پيگيري كنند.

وي در خصوص انسداد مرز سيستان و بلوچستان كه بنا بود تا پايان سال جاري به اتمام برسد، گفت: انسداد مرز سيستان در پايان فروردين سال آينده به پايان خواهد رسيد كه با انسداد كامل مرز سيستان كليه مشكلاتي كه در اين منطقه شاهد بوده‌ايم به صفر مي‌رسد.

جانشين فرمانده ناجا در خصوص موضوع حادثه‌ حمله به شركت گازرساني ايرانشهر كه منجر به كشته شدن يك تن و گروگان‌گيري فرد ديگري شد نيز اظهار كرد: وقوع اين حادثه نشات گرفته از آنسوي مرزها نبود بلكه بر اثر اختلافات ايجاد شده بين كارفرما و افراد ديگري در اين شركت اتفاق افتاد كه در حال حاضر متهم فراري شناسايي و تحت تعقيب پليس قرار دارد.

سردار رادان در پاسخ به سوالي مبني بر وضعيت ساماندهي مسافربرهاي شخصي نيز اظهار كرد: در حال حاضر به اندازه كافي مسافربر شخصي ساماندهي شده در كشور وجود دارد.

وي با بيان اينكه در سال 88 تمام مسافربري‌هاي شخصي بايد به تاكسي تبديل شوند، گفت: از سال آينده اگر مسافربر شخصي اقدام به مسافربري كند از سوي ماموران پليس برخورد خواهد شد.

موضوع تمهيدات پليس براي بازي فوتبال ايران و عربستان كه بناست در هشتم فروردين ماه سال 88 برگزار شود، بحث ديگري بود كه سردار رادان به آن پرداخت و در اين زمينه گفت: هنوز هم به بحث فروش بليت‌ها در بازي‌هاي شهرآورد و مهم فوتبال در استاديوم آزادي معترضيم چون تعداد زيادي از تماشاگران به پشت درهاي استاديوم براي خريدن بليت‌ مراجعه خواهند كرد كه با توجه به بيشتر بودن تعداد متقاضيان بليت از گنجايش ورزشگاه، در نتيجه بسياري از مردم در تهيه بليت ناكام خواهند ماند. اين در حاليست كه اگر از چند روز پيش از بازي فوتبال بليت فروشي انجام شود خسارت روحي و رواني همچنين امنيتي اين موضوع بسيار كمتر از زمان بليت فروشي در روز بازي است.

وي با بيان اينكه پليس آمادگي كامل را در رابطه با تامين امنيت بازي فوتبال ايران و عربستان دارد گفت: مكانهايي كه براي بليت فروشي در استاديوم انتخاب مي‌شود مكانهاي استانداردي نيستند همچنين در اين رابطه نگراني دوستان، بروز بازار سياه بليت در صورت بليت فروشي طي روزهاي پيش از بازي است كه راه‌حل‌هايي براي رفع اين موضوع نيز وجود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار