صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دادکان جانشین احتمالی علی‏آبادی

کد خبر: ۳۹۹۷۰
| |
1481 بازدید

ظاهرا کندن پوست به دمش رسيده و البته شما اين ضرب المثل را جدي نگيريد، اما چه کار کنيم ضرب المثل است ديگر کاريش نمي شود کرد.

به نوشته مردم سالاری، بحث مديران دو شغله به مرحله حاد خود نزديک شده ظاهرا هر چه جلسه و بحث و مذاکره و پادرمياني هم بوده بي نتيجه مانده است. حال مرحله دستور مبني بر استعفا رسيده است واگر باز هم مقاومت شود بحث جدي زندان ودادگاه مطرح خواهد شد و اي بسا اگر قرار شودبا قانون جدي برخورد شود بحث زندان هم مطرح است. به خبري که ايپنا روي خروجي ديروز خود گذاشته دقت فرماييد:

در پي تذکرات چند ماهه سازمان بازرسي کل کشور به مديران دو شغله دستگاه ورزش، مذاکرات رئيس سازمان تربيت بدني هم با پور محمدي به نتيجه اي نرسيد و حکم استعفاي مديران دو شغله ورزشي به سازمان تربيت بدني اعلا م شد.

پس از اينکه تذکر پور محمدي از طريق مجلس و دولت و نتيجه اي نرسيد، مقرر شد که علي آبادي و پورمحمدي در جلسه اي مشترک مشکل را حل کنند که نتيجه آن پس از حضور رئس سازمان تربيت بدني در سازمان بازرسي کل کشور، استعفاي مديران دو شغله دستگاه ورزشي بود.

پورمحمدي پيش از اين با ارسال نامه اي به مجلس شوراي اسلا مي خواستار رسيدگي به موضوع شده بود که پس از بررسي کميسيون فرهنگي و کميته تربيت بدني لا يحه دو فوريتي اصلا ح اساسنامه سازمان تربيت بدني، کميته ملي المپيک و فدراسيون ها رد شد، چرا که طبق قانون اساسي معاونان رئيس جمهور مجاز به پذيرش هيچ گونه شغل دولتي يا حتي غير دولتي نيستند. همچنين سازمان تربيت بدني و کميته ملي المپيک به دليل داشتن رديف بودجه در کتاب بودجه، دستگاه هاي اجرايي محسوب مي شوند.

پورمحمدي که معتقد بود به خاطر پيگيري هاي چند ماهه ديگر دست از به نتيجه رساندن موضوع نخواهد کشيد، پس از جلسه مشترکي که با رئيس سازمان تربيت بدني داشت از وي خواست تا هر چه سريع تر مديران دوشغله دولتي از سمت خود استعفا دهند.

او حتي زماني را به عنوان مهلت براي مديران دو شغله ورزشي در نظر نگرفته و در صورتي که هر چه سريع تر اقدام به ترک يکي از دو شغل خود نکنند متهمان را براي اقدامات قانوني به دادگاه معرفي خواهد کرد.

گفتني است، تاکنون مسئولا ن سازمان تربيت بدني و کميته ملي المپيک هيچ پاسخي به نامه سازمان بازرسي کل کشور نداده اند.

از سوي ديگر، اين روزها شاهد سفر رياست کميته ملي المپيک به سوئيس هستيم واز سوي ديگر بحث جايگزيني محمد دادکان به جاي مهندس علي‏آبادي در کميته ملي المپيک جزو خبرهاي جدي براي بازگرداندن وي به عرصه ورزش است. در هر صورت بايد منتظر ماند و ديد که سازمان بازرسي کل کشور تا کجا حاضر است پيش برود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...