صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ظرفیت دانشگاهها سال آینده بیش از داوطلبان

وی اضافه کرد: از سه سال گذشته روند کاهش داوطلبان مقطع کارشناسی آغاز شده است اما داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد در حال افزایش است به طوری که انتظار داریم در دو سال آینده داوطلبان این مقطع به یک میلیون نفر برسد.
کد خبر: ۳۹۷۸۴
| |
6157 بازدید

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: ظرفیت دانشگاهها را داریم به جایی می رسانیم که کسی پشت کنکور نباشد و سال آینده ظرفیت دانشگاهها بیش از تعداد داوطلبان در مقطع کارشناسی خواهد بود.

به گزارش واحد مرکزی خبر ،پورعباس در حاشیه مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر افزود: انتظار ما این است که حدود یک میلیون و 200 هزار نفر سال آینده در دانشگاههای دولتی ، پیام نور ، آزاد اسلامی ، غیر انتفاعی و جامع علمی کاربردی پذیرفته شوند.

وی اضافه کرد: از سه سال گذشته روند کاهش داوطلبان مقطع کارشناسی آغاز شده است اما داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد در حال افزایش است به طوری که انتظار داریم در دو سال آینده داوطلبان این مقطع به یک میلیون نفر برسد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور همچنین گفت: آزمون سراسری سال 88 در مقایسه با امسال تغیر عمده ای نخواهد داشت.

پورعباس افزود: در مجموع احتمال دارد که در بحث بومی گزینی دیدگاههای جدیدی به سازمان ابلاغ شود در غیر این صورت تغییر عمده ای را در گزینش و پذیرش دانشجو نداریم.

وی اضافه کرد: در اجرای آزمون نیز تلاش می کنیم دفترچه های آزمون شخصی سازی شود و هر فرد دفترچه خاص خود را با نام و مشخصات مندرج در آن تحویل بگیرد.

پور عباس گفت: این سازمان تلاش می کند کارت های ازمون به شکل الکترونیکی توزیع شود تا نیازی به مراجعه داوطلبان برای دریافت کارت نباشد.

وی با اشاره به نشست دیروز عوامل اجرایی سازمان سنجش در استانها گفت: برای ارتقای فضای آزمونها ،امنیت آزمون و همچنین خصوصی سازی دفترچه های داوطلبان هماهنگی های صورت گرفت.

پور عباس در پاسخ به سوالی درباره مصوبه مجلس در زمینه حذف کنکور در پذیرش دانشجو گفت: این مسئله زمانی تحقق می یابد که امتحانات دبیرستان به صورت سراسری برگزار شود اما اکنون فقط آزمون مقطع سوم سراسری است.

وی گفت: ما نگرانی خود را از اینکه تا سال 90 ساز و کار لازم برای حذف کنکور و جایگزینی سوابق تحصیلی فراهم نشود به مجلس شورای اسلامی منتقل کرده ایم و نمایندگان مجلس احتمالا پس از بررسی لایحه بودجه این موضوع را در دستور کار خود قرار خواهند داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۸
من در يک کشور اروپايي پذيرش يک دانشگاه معتبر را گرفتم ولي بهتر ديدم که اين هزينه را در کشور خودم بکنم بخصوص که رشته مورد علاقه علوم انساني بود که علي القاعده راحت تر مي توان وارد دانشگاه داخل شد و اينکه صرف اين هزينه ها در داخل باعث اشتغال است با وجود آنکه آن دانشگاه چندين اي ميل و نامه داد که شهريه را قسط بندي مي کند و و تخفيف مي دهد ولي به کشور بازگشتم الان دو سال است که پشت کنکورم کارشناسي ارشد هستم واقعا براي کشوري که داعيه تمدن و فرهنگ و علم آموزي و قدمت را داريم بسيار زشت است که چند ميليون آدم در صف باشند و حتي با پول خودشان نتوانند درس بخوانند .
ناشناس
|
-
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۸
بالا بردن ظرفیت هنر نیست هنر آنست که کیفیت و سطح علمی را بالا ببرید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۸
کاش امکانات نیز همچون ظرفیت ها زیاد میشد خوابگاههای شلوغ ، سلف هایی که جا برای نفس کشیدن نیز ندارندو......... افت آموزشی در سایه افزایش ظرفیت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۸
بیچاره مردم که با هزار امید و آرزو بچه هایشان را به دانشگاه میفرستند و سپس با کلی مخارج تنها چیزی که بجای یک دیپلم بیکار میماند یک لیسانس بیکار با کلی توقعات است و بدون مهارتهای تجاری و عملی .کجای دنیا چنین نیروی انسانی را معطل و عقیم میکنند نمی دانم .بجای گسترش بیش از حد دانشگاه ها بدون ظرفیت سازی مناسب شغلی به فکر ایجاد شغل و آموزشمهارتهای کسب و کار و صنعتی باشیم
ناشناس
|
-
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۸
به جای اینکه دولت با افزایش شمار قبول شدگان کنکور، مشکل اشتغال را چند سالی به تاخیر بیندازد از همین حالا فکری به حال اشتغال تحصیل کرده ها بکند. با این روند افزایش ظرفیت دانشگاهها مشکلی حل نمی شود. فقط سر جوانان 4-5 سالی بند می شود و تمام. کمی واقع بین باشیم.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟