آمادگي براي خروج پادگانهاي نظامي از داخل شهرها
وزير مسكن و شهرسازي گفت: طي يك سال و نيم گذشته به استعداد ساخت يك ميليون و 300 هزار واحد مسكوني، زمين در اختيار تشكلها قرار دادهايم.
به گزارش ايسنا، سعيديكيا در همايش بزرگداشت سي سال جهاد مهندسي نيروي زميني ارتش، پشتوانه مهندسي ارتش در دوران دفاع مقدس را پشتوانهاي قوي توصيف كرد و گفت: كشور در بخش مهندسي هنوز به پايهاي كه در حد شايستگي مردم باشد نرسيده است البته قدمهاي خوبي برداشته شده است ولي كفايت نميكند.
او با بيان اينكه هنوز در زمينه مهندسي كارهاي زيادي پيش رو داريم اظهار كرد: پس از زلزله رودبار اقدامات خوبي در زمينه تدوين قوانين مهندسي مربوط به ساخت و سازها انجام شد و در حال حاضر نيز در حال اضافه كردن مبحث پدافند غير عامل به مباحث بيستگانه نظام مهندسي هستيم.
سعيديكيا با اشاره به بخش مسكن اظهار كرد: كساني كه چهار شرط نداشتن خانه، متاهل، يا سرپرست خانواده بودن، دريافت نكردن تسهيلات در اين زمينه از دولت و ساكن آن محل بودن را داشته باشند، ما مكلفيم كه وضعيت مسكنشان را حل كنيم.
وزير مسكن و شهرسازي در پايان نيز به بحث خروج پادگانهاي نظامي از داخل شهرها اشاره كرد و گفت: ما آمادگي داريم كه به هر شكلي كه نيروهاي مسلح بخواهند اين كار را انجام دهيم؛ انجام اين كار هم به نفع شهرساز بوده و هم پادگانهاي نيروهاي مسلح را به روز ميكند و اين فرصتي است كه نوسازي در پادگانهاي نظامي صورت بگيرد.





