صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توتال مذاکره با ايران را از سر گرفت

مدیر بخش اکتشاف و تولید شرکت نفتی توتال در ادامه گفت: اخیرا ما با پیوستن یک شرکت چینی به این پروژه در زمینه سرمایه گذاری موافقت کردیم.
کد خبر: ۳۶۷۶۴
| |
3623 بازدید

شرکت توتال فرانسه از آغاز مذاکرات خود با ایران بر سر پروژه ال ان جی پارس خبر داد و گفت: مذاکرات در حال پیشرفت است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، این در حالی است که سال گذشته شرکت توتال اعلام کرده بود به دلیل تنش های سیاسی در ایران سرمایه گذاری نخواهد کرد.
یوس لوئیس داریکاری مدیر بخش اکتشاف و تولید شرکت نفتی توتال فرانسه افزود: «ما با مقامات پروژه ال ان جی پارس در تماس هستیم و مذاکرات در حال پیشرفت است.»
وی در عین حال گفت: «ما باید فضای بین المللی را نیز در نظر بگیریم.»
داریکاری همچنین تاکید کرد: مذاکرات به مرحله نهایی نرسیده و تا تصمیم گیری برای سرمایه گذاری در ایران فاصله زیادی داریم. ما باید به مطالعات خود در این خصوص ادامه دهیم که چگونه کارخانه مزبور را طراحی کنیم و هزینه های آن چه خواهد بود.
وی گفت: درباره قراردادهای بسیاری از جمله قرارداد توسعه فاز 2 پارس جنوبی و قرارداد مربوط به احداث کارخانه تولید ال ان جی مذاکره شود.

مدیر بخش اکتشاف و تولید شرکت نفتی توتال در ادامه گفت: اخیرا ما با پیوستن یک شرکت چینی به این پروژه در زمینه سرمایه گذاری موافقت کردیم.

در دوران ریاست جمهوری بوش شرکت نفتی توتال تحت فشارهای دولت آمریکا اعلام کرد سرمایه گذاری جدیدی در ایران انجام نخواهد داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟