نارضايتي در مردم و کسبه در اداره آب
يکي از بينندگان «تابناک» در پيامي آورده است: ما شمار بسياري از کسبه خيابان وليعصر حد واسط جمهوري و چهار راه وليعصر هستيم و در پاساژهاي اين منطقه مشغول کاريم. همان گونه که ميدانيد مغازههاي تجاري در پاساژها، نه نيازي به آب دارند و نه لولهکشي و انشعاب آب دارند و در همه اين پاساژها معمولا يک انشعاب آب در زبرزمين براي دستشوييها است و يا اگر در آن پاساژ واحد مسکوني يا اداري باشد، فقط آنها داراي انشعاب آب هستند.
اما به تازگي، اداره آب منطقه 4 در اقدامي ضربتي در حال قطع انشعاب آب اين پاساژهاست و اعلام کرده که به خاطر دستور اخير وزير محترم نيرو، همه واحدهاي يک پاساژ حتي آنهايي که انشعاب آب ندارند و نميخواهند به خاطر کسري بودجه و طرح خودگرداني ادارات آب موظفند پول انشعاب آب بدهند و اگر همه واحدهاي يک پاساژها اين پول را ندهند تا دو روز آينده، آب کل آن پاساژ قطع ميشود.
حال تصور کنيد در يک پاساژ دويست واحدي که تنها يک انشعاب آب براي دستشويي در زير زمين دارد، بايد هزينه دويست انشعاب به اداره آب پرداخت شود تا آب قطع نشود.
در پاشاژ ما که سيصد واحدي است، تنها ده واحد ادراي داراي آب هستند و 299 واحد ديگر فقط از دستشويي زير زمين استفاده ميکنند و در مغازهها اصلا انشعاب آب نيست، اما اگر تا دو روز ديگر، هزينه سيصد انشعاب را که معادل 126 ميليون تومان است، ندهيم، آب کل ساختمان قطع خواهد شد.
حال اين پرسش مطرح است که اگر جاي ما بوديد و اين گونه شما را در تنگنا ميگذاشتند و ميگفتند، به ما ربطي ندارد که انشعاب آب نداريد و لازم هم نداريد، پولش را بدهيد هر وقت خواستيد لوله آب بکشيد، چه ميکرديد؟ آيا آقاي وزير چنين دستوري دادهاند؟!
براي تأييد گفتههاي ما، ميتوانيد به مراكز خريدي همچون پاسارگاد، آزاد، ساختمان تجاري اداري علي و شانزليزه سري بزنيد.



