كفاشيان: صددرصد با 90 موافق هستم
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: با برنامه 90 هيچ مشكلي ندارم و با اين برنامه صددرصد موافق هستم.
علي كفاشيان در گفت و گو با فارس، در مورد اختلاف فدراسيون فوتبال با برنامه 90 اظهار داشت: اختلافي وجود ندارد و ما با اجراي آن مشكلي نداريم. گاهي اوقات پيش مي آيد كه از يك رسانه انتقاد ميكنيم. از برنامه 90 به خاطر اينكه در بعضي موارد جنبه سازندگي فوتبال را از بين ميبرد، انتقاد كرديم.
وي عنوان كرد: اين برنامه بسيار پربيننده است. بايد از اين برنامهها در جهت پيشرفت فوتبال حداكثر استفاده را ببريم. از نگاه ما برنامهايي خوب است كه تخريبي نباشد. بايد انتقادها سازنده باشند تا فوتبال ملي پيشرفت كند.
كفاشيان در پاسخ به اين سئوال كه اگر در مسابقه sms برنامه شب گذشته شركت ميكرد چه جوابي ميداد؛ تصريح كرد: من اصولاً به اين گونه نظرخواهي ها اعتقادي ندارم و در آنها شركت نميكنم. ما با برنامه 90 صددرصد موافقيم. وظيفه من اين است كه به عنوان رئيس فدراسيون فوتبال به اين ورزش كمك كنم و در جهت پيشرفت آن قدم بردارم.
كفاشيان در مورد شرايط تيم ملي فوتبال ايران در آستانه ديدار با تيم ملي تايلند اظهار داشت: امروز صبح با كادر فني تيم در ارتباط بودم. آنگونه كه به من اطلاع دادند مشكل خاصي نيست و در حال حاضر اعضاي تيم ملي در بهترين شرايط به سر ميبرند.
وي ادامه داد: خوشبختانه سفارت ايران در تايلند همكاري خوبي با كاروان تيم ملي دارد و تا جايي كه در توانشان است به تيم ملي كمك ميكنند.
رئيس فدراسيون فوتبال در مورد ديدار با تايلند گفت: از روحيه ملي پوشان مشخص است كه ميتوانيم نتيجه خوبي بگيريم. آنها براي اين مسابقه خوب تمركز كردند. اميدواريم با شكست تايلند بتوانيم براي ديدار با كره جنوبي آماده شويم.
كفاشيان راجع به مصاحبه صلاحي، مديرعامل سابق پيام، كه گفته بود از رئيس فدراسيون فوتبال قول گرفتهايم كه به خاطر سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي خداد عزيزي بخشيده شود؛ تصريح كرد: در مورد اين پرونده من اختياري ندارم كه بخواهم به كسي قول بدهم. اين وظيفه كميته انضباطي و شوراي استيناف است كه يك شخص را ببخشند و راي نهايي را صادر كنند. آنها در نظرتشان مستقل هستند.
وي يادآور شد: اين طوري كه من شنيدهام قرار بود فردي با اين شرط به پيام كمك كند كه خداداد عزيزي بخشيده شود. من هم به آنها اعلام كردم كه شرايط خود را بگوييد تا ما با كميته استيناف در ميان بگذاريم. متأسفانه صلاحي حرفش را در دو جا به صورت متفاوت بيان كرده است. در واقع حرف من اين است كه اگر كسي حاضر باشد با شرط كمك به پيام و رهايي اين باشگاه از بحران كمك كند، حاضريم آن را مورد بررسي قرار دهيم.
كفاشيان خاطرنشان كرد: من قولي ندادهام، اما نگاهم به اين قضيه مثبت است. اگر در اين راستا به باشگاه پيام كمك شود از اين بخش استقبال مي كنم البته بايد نحوه اين كمكرساني مشخص باشد.


