رد گفتگو با آلترناتيو قلعه نوعي
باشگاه استقلال تهران خبر ديدار مدير عامل جديد اين باشگاه با مربي ايتاليايي را رد كرد.
يكي از مسئولان باشگاه استقلال در گفت و گو با فارس اظهار داشت: واعظ آشتياني هيچ مذاكره اي با آلبرتو زاكه روني نداشته است. اين مربي ايتاليايي براي مربيگري در يك تيم بيش از سه ميليارد تومان دستمزد مي خواهد.
اين مقام مسوول ادامه داد: در مورد قرارداد سه ساله قلعه نويي با استقلال نيز بحثهايي مطرح شد؛ اما در آستانه دربي نه امير قلعه نويي و نه مسئولان باشگاه به فكر اين مسئله نيستند. ضمن آنكه قلعه نويي هنوز هيچ مذاكره اي و جلسه اي با مديرعامل باشگاه نداشته است و تنها ديدار اين دو در همان مراسم معارفه در كاخ سعد آباد بود.
زاكه روني سابقه مربيگري در تيم هايي همچون آث ميلان، اينتر ميلان و گالاتاسراي تركيه را دارد. وي هم اكنون سرمايه گذاري عظيمي در هتل سازي در تركيه انجام داده است.
گفتني است، واعظ آشتياني براي حضور در اجلاس بين المللي روساي دوچرخه سواري به ايتاليا سفر كرده و امشب به تهران باز مي گردد.


