صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

راه اندازی بانک توسعه و تعاون

وی افزود : این بانک علاوه بر کارهای روزمره بانکی ، حمایت از تعاونی های کشور را نیز برعهده خواهد داشت.
کد خبر: ۹۲۳۶
| |
2489 بازدید

مدیرعامل صندوق تعاون کشور از آغاز به کار بانک توسعه و تعاون در کشور خبر داد .

به گزارش واحد مرکزی خبر: عظیمی گفت : با تبدیل 370 شعبه این صندوق به بانک در سراسر کشور بانک توسعه و تعاون تا پایان امسال با سرمایه 500 میلیارد تومان فعالیت خود را آغاز می کند.

وی افزود : این بانک علاوه بر کارهای روزمره بانکی ، حمایت از تعاونی های کشور را نیز برعهده خواهد داشت.

مدیرعامل صندوق تعاون کشور گفت : این صندوق 6 هزار میلیارد ریال تسهیلات را امسال به طرح های تعاونی کشور پرداخت می کند که 25 درصد در مقایسه با پارسال افزایش دارد.

عظیمی افزود : این صندوق 4 هزار و 300 میلیارد ریال تسهیلات پارسال به تعاونی ها پرداخت کرد و 52 شعبه جدید این صندوق نیز در کشور به بهره برداری رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟