دستگيري عاملين بمبگذاريهاي سنندج
قاضي رسيدگيكننده به پرونده بمبگذاريهاي اخير شهر سنندج گفت: عاملان بمبگذاريهاي اخير شهر سنندج توسط نيروهاي امنيتي دستگير و بازداشت شدهاند.
اين مقام قضايي امروز در گفتوگو با فارس درباره دو تن از دستگيرشدگان به نامهاي «روناك صفازاده» و «هانا عبدي» كه مدتي است برخي رسانههاي مرتبط با عناصر ضد نظام از آنان به عنوان فعالان حوزه زنان ياد ميكنند، اظهار داشت: اين افراد به اتهام اقدام عليه امنيت كشور، با عضويت در يك گروهك تروريستي شمال غرب كشور، مشاركت در بمب گذاريهاي اخير (ميدان آزادي و كوي قضات) شهر سنندج و همچنين تشكيل هسته مخفي براي خرابكاري در كشور به همراه چند تن ديگر دستگير شدهاند.
وي با اشاره به اين كه دستگيري اين افراد، هيچ گونه ارتباطي به فعاليتهاي مدني آنها ندارد، خاطر نشان كرد: اين متهمان با استفاده و بهرهبرداري از فعاليتهاي مدني مانند جمعآوري يك ميليون نفر امضا، اهداف و مقاصد يك گروهك تروريستي را دنبال ميكردند.
قاضي پرونده بمبگذاريهاي اخير سنندج در ادامه اظهار داشت: عضويت برخي از فعالان كمپين زنان در اين گروهك تروريستي خاص محرز بوده و هماكنون يكي از محورهاي تحقيقات قضايي براي شناسايي ديگر عوامل است، كه به تازگي دو نفر ديگر نيز به همين علت در تهران دستگير شده و تحت پيگرد قضايي هستند.
وي تصريح كرد: اين افراد با سوءاستفاده از مطالبات و خواستههاي زنان تلاش ميكنند از اين موضوع به عنوان يك محمل و پوشش براي اقدامات تروريستي خود استفاده كنند.
وي معرفي عناصر گروهك تروريستي به عنوان فعالان حقوق بشر و زنان را يك شيوه نخ نماي رسانههاي بيگانه و ضد انقلاب براي تخريب چهره نظام اسلامي دانست و افزود: عناصر اين گروهك با اين نام كه حقوق زنان و يا حقوق بشر در ايران نقض ميشود، ميخواهند افكار عمومي را منحرف و يا با اين وسيله به دستگاه قضايي فشار آورند.
اين مقام قضايي اضافه كرد: هماكنون اين عناصر با سوءاستفاده از نهادهاي مدني كه ظاهر موجهي دارند، در صددند تا جوانان را جذب و اهداف تروريستي خود را به آنان القا كنند.


