صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگيري دانشمند هسته‌اي قلابي

کد خبر: ۹۹۹۹۲
| |
3445 بازدید

رئيس ‌پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان مركزي، از دستگيري فردي كه با جعل عناوين مختلف از جمله دانشمند هسته‌اي در اراك كلاهبرداري مي‌كرد، خبر داد.

رئيس‌ پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان مركزي با اعلام اين خبر گفت: در پي گزارش مردمي مبني بر اين كه در سال 1388 شخصي با هويت جعلي و معرفي خود به عنوان فرد بانفوذ در يك نهاد دولتي توانسته است طلب هنگفت يكي از پيمانكاران ساختماني را از شركت‌هاي مختلف استان مركزي دريافت كند، تحقيق پليس در اين ارتباط آغاز شد.

سرهنگ احمدي افزود: باتوجه به اخبار رسيده و احتمال حضور وي در مكاني معين كه قبلا نيز محل مراجعه وي بوده است، هماهنگي‌هاي لازم در اين زمينه انجام و نهايتا فرد مورد نظر هنگام مراجعه به يكي از نهادهاي دولتي دستگير شد.به گفته احمدي، متهم در تحقيقات اوليه، خود را دكتر معرفي و عنوان كرد،‌ داراي مدرك دكتري هسته‌اي از كشور كاناداست و از نزديكان مسوولان رده بالاي نظام بوده و با آنان در ارتباط است.

متهم همچنين خود را پژوهشگر برخي پروژه‌هاي هسته‌اي معرفي كرد و ارتباط خود را با نهادهاي دولتي، مساعدت در اخذ طلب يكي از پيمانكاران به مبلغ 200 ميليون تومان عنوان كرد.

سرهنگ احمدي گفت:‌ متهم در بازجويي‌هاي فني پس از 12 ساعت اعتراف كرد فقط مدرك فوق‌ ليسانس شيمي دارد و تمام عناوين و مطالبي كه بيان كرده، در حد خودنمايي و گمراه كردن ماموران و طعمه‌هايش بوده و قصد وي از جعل عناوين مختلف و نفوذ در نهادهاي دولتي، رسيدن به مطامع شخصي بوده است. با اعتراف متهم، تحقيق از وي ادامه دارد.
آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟