میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
دنیس راس:

هدف روسیه و ایران خروج آمریکا از خاورمیانه است

هماهنگ‌کننده امور مناسبات آمریکا و ایران در دوران ریاست جمهوری «باراک اوباما» روز پنجشنبه گفت: هدف مشترک روسیه و ایران خروج آمریکا از خاورمیانه است.
کد خبر: ۹۹۹۲۶۲
| |
10488 بازدید
هدف روسیه و ایران خروج آمریکا از خاورمیانه است
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، راس دیپلمات آمریکایی که سابقه فعالیت در دوره‌های ریاست جمهوری کارتر، ریگان، بوش و اوباما دارد پنجشنبه شب در پیام توییتری نوشت: به عنوان بخشی از آزار و اذیت‌های مداوم که به منظور مجبور کردن ما به ترک کشور سوریه طراحی شده است، خودرو‌های زرهی روسیه برخورد تندی با کاروان آمریکایی‌ها در شمال شرق سوریه داشته‌اند.

به نوشته دستیار ویژه اوباما و مدیر ارشد منطقه مرکزی (شامل خاورمیانه، خلیج فارس، افغانستان، پاکستان و جنوب آسیا) در شورای امنیت ملی آمریکا، برای همه کسانی که می‌گویند روس‌ها و ایرانی‌ها منافع متضاد دارند، آن‌ها یک هدف مهم دارند: ایالات متحده را از خاورمیانه بیرون کنند.

راس دیپلمات و نویسنده آمریکایی برای حدود ۱۲ سال نقش اساسی در شکل‌گیری دخالت دولت‌های آمریکا در امور مرتبط با صلح خاورمیانه داشته است و او مسئول اصلی مذاکرات بود.

وی در دولت‌های بوش پدر و پسر و کلینتون مسئول یافتن رهیافت‌هایی برای مسائل مرتبط با درگیری‌های اسرائیل و فلسطینیان بود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار