صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حذف صفحه موهن از فيس‌بوك

اين صفحه حاوي تصاويري توهين‌آميز به پيامبر اعظم (ص) بود و برخي كاربران فيس بوك اعلام كرده بودند كه در راستاي دفاع از به اصطلاح آزادي بيان اين صفحه را در سايت ياد شده ايجاد كرده اند.
کد خبر: ۹۹۸۷۳
| |
13457 بازدید

به‌دنبال اعتراضات شديد مسلمانان در سراسر جهان صفحه توهين‌آميز خطاب به پيامبر اسلام از فيس بوك حذف شد.

به گزارش فارس به نقل از آسوشيتدپرس، اين صفحه حاوي تصاويري توهين‌آميز به پيامبر اعظم (ص) بود و برخي كاربران فيس بوك اعلام كرده بودند كه در راستاي دفاع از به اصطلاح آزادي بيان اين صفحه را در سايت ياد شده ايجاد كرده اند.

اقدام گستاخانه فيس بوك با اعتراض گسترده مسلمانان جهان همراه بود تا آنجا كه در پاكستان دولت اين كشور به همين علت دسترسي به فيس بوك را بلوكه كرد.

نجيب الله مالك وزير فناوري اطلاعات پاكستان روز جمعه تصريح كرد كه دولت به دنبال موافقت مقامات قضايي فيس بوك را فيلتر كرده و اقدام توهين‌آميز فيس بوك موجب آزردگي مسلمانان اين كشور شده است.

در حالي كه سايت فيس بوك به دليل بي توجهي به حفظ حريم شخصي كاربران خود با ريزش كاربران مواجه است ترديدي وجود ندارد كه اقداماتي از اين دست به كاهش هر چه بيشتر علاقمندان به استفاده از اين سايت منجر خواهد شد. مشكلات متعدد امنيتي از ديگر بحران هايي است كه فيس بوك با آن مواجه است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟