میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بانک مرکزی:معامله‌ای در بازار باز نداشتیم

بانک مرکزی با توجه به مازاد نقدینگی در بازار بین بانکی و نیز بالا بودن قیمت‌های پیشنهادی در هفته جاری معامله‌ای در خصوص عملیات بازار باز نداشت.
کد خبر: ۹۹۷۸۵۳
| |
6302 بازدید
|
۲
بانک مرکزی:معامله‌ای در بازار باز نداشتیم

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: پیرو اطلاعیه روز دوشنبه ۲۷ مردادماه ۱۳۹۹ در خصوص موضع بانک مرکزی در عملیات بازار باز، این بانک تنها دو سفارش در مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی برای فروش اوراق بدهی دولتی دریافت کرد؛ اما با توجه به مازاد نقدینگی در بازار بین‌بانکی و نیز بالا بودن قیمت‌های پیشنهادی، این بانک در هفته جاری معامله‌ای در خصوص عملیات بازار باز نداشت.

لازم به ذکر است بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی اجرا می‌کند. موضع این بانک (خرید یا فروش اوراق بدهی دولتی) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی اعلام خواهد شد. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی اقدام کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۰
بانک مرکزی یعنی ریال. ریال هم که بی اعتبار است!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۰
دلار ۲۳۲۵۰
سکه ۱۰۹۰۰
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات