صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پمپئو: عدم تمدید تحریم‌های ایران یک اشتباه جدی بود

وزیر خارجه آمریکا پس از شکست مفتضحانه کشورش در شورای امنیت در اظهاراتی مدعی شد که عدم تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران یک "اشتباه جدی" بود.
کد خبر: ۹۹۶۸۱۱
| |
7014 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از رویترز، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا روز شنبه طی نشست خبری خود هنگام بازدید از لهستان در خصوص عدم تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران در شورای امنیت گفت: این یک اشتباه جدی بود. ما از این بابت پشیمان خواهیم شد.

قطعنامه ضدایرانی آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شب گذشته در رای گیری شورای امنیت سازمان ملل با پاسخ منفی قاطع اعضای شورا همراه شد و تنها با ۲ رای مثبت و ۲ رای منفی و ۱۱ رای ممتنع با شکست مواجه شد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان