ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
قربانی ۴۸ساعت بعد از جدایی از اصفهان با تیم آذربایجانی قرارداد بست

مهاجم سابق استقلال و سپاهان در لیگ اروپا

کد خبر: ۹۹۶۲۳۲
| |
5116 بازدید

پس از شکست تیم سپاهان مقابل استقلال در جام حذفی، علی قربانی از باشگاه خود درخواست رضایت‌نامه داشت تا بتواند به پیشنهاد جدید خارجی خود فکر کند؛ اتفاقی که از سوی باشگاه سپاهان رخ داد و قربانی توانست رضایت‌نامه خود را دریافت کند.

به گزارش تابناک ورزشی، حالا قربانی کمتر از 48 ساعت از دریافت رضایت‌نامه خود با باشگاه سومقاییت آذربایجان به توافق رسید و قراردادش را با این تیم به امضا رسید.

سومقاییت که پیش از این مهدی شریفی و پیمان بابایی را جذب کرده بود، با خرید امروز علی قربانی به دنبال آن است که بتواند حضوری قدرتمند در مرحله پلی‌آف لیگ اروپا داشته باشد؛ آن‌ها در فصل گذشته توانستند در جایگاه چهارم لیگ آذربایجان قرار گیرند و 12 روز دیگر نیز باید برای کسب سهمیه لیگ اروپا در مرحله پلی‌آف به میدان روند.

البته گفتنی است که مهدی شریفی در پایان فصل گذشته از جمع بازیکنان تیم سومقاییت جدا شده است و حالا آن‌ها برای جایگزینی شریفی، به سراغ جذب علی قربانی رفته‌اند تا همچنان زوج خط حمله این تیم با حضور دو مهاجم ایرانی باشد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟