میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۸ کشته در انفجار انتحاری در سومالی

در حمله انتحاری روز شنبه در ورودی یک پایگاه نظامی در پایتخت سومالی، دست کم ۸ سرباز کشته و ۱۴ نفر دیگر نیز مجروح شدند.
کد خبر: ۹۹۵۳۷۵
| |
5810 بازدید
۸ کشته در انفجار انتحاری در سومالی
به گزارش تابناک به نقل از فارس، یک فرد انتحاری با منفجر کردن خود در دروازه ورودی پایگاه نظامیان سومالیایی در «موگادیشو» پایتخت این کشور باعث کشته شدن ۸ سرباز و مجروح شدن ۱۴ نفر دیگر شد.

یکی از شاهدان عینی می‌گوید که پس از این انفجار، نظامیان اقدام به شلیک کردند که فضای منطقه مملو از دود شد.

وی افزود: «ما به سرعت به داخل خانه رفتیم و خیلی سریع دیدیم که یک خودروی نظامی که تعدادی سرباز آغشته به خود را حمل می‌کرد منطقه را ترک کرد.

مقامات نظامی سومالی اعلام کرده‌اند که احتمالا تعداد تلفات این انفجار افزایش یابد.

گروه الشباب سومالی که شاخه القاعده در این کشور به شمار می‌آید مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است.

سخنگوی این گروه تروریستی گفت که یکی از اعضای این گروه اقدام به انفجار انتحاری در یکی از پایگاه‌های ارتش سومالی در موگادیشو کرده است.

وی افزود: «دشمن در این انفجار تلفات و جراحات زیادی را متحمل شد و خودرو‌های نظامی ویران شدند.»
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت