میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۶ هفته است که کرونایی‌های جهان دوبرابر شده‌اند

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت با اشاره به دو برابر شدن موارد جهانی ابتلا به کرونا در ۶ هفته گذشته، اعلام کرد که روز پنجشنبه ۳۰ ژوئیه (نهم مرداد) جلسه کمیته اضطراری این سازمان برای ارزیابی مجدد همه‌گیری کووید-۱۹ برگزار می‌شود.
کد خبر: ۹۹۳۶۹۵
| |
6186 بازدید
۶ هفته است که کرونایی‌های جهان دوبرابر شده‌اند

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت با اشاره به دو برابر شدن موارد جهانی ابتلا به کرونا در ۶ هفته گذشته، اعلام کرد که روز پنجشنبه ۳۰ ژوئیه (نهم مرداد) جلسه کمیته اضطراری این سازمان برای ارزیابی مجدد همه‌گیری کووید-۱۹ برگزار می‌شود.

تدروس آدهانوم گفت: با وجودی که دنیا عوض شده است، تدابیر اصلی که برای جلوگیری از انتقال ویروس و حفظ جان مردم باید رعایت شود، تغییری نداشته است. این تدابیر عبارت از شناسایی، جداسازی، آزمایش و مراقبت از بیماران و ردگیری و قرنطینه کردن افرادی است که با آنان ارتباط داشته اند.

او افزود: کشورها و جوامعی که این توصیه را به دقت و به طور مداوم انجام داده اند، چه در زمینه پیشگیری از شیوع کرونا در مقیاس بزرگ مانند کامبوج، نیوزلند، رواندا، تایلند، ویتنام و جزایر اقیانوس آرام و کارائیب و چه در زمینه به کنترل درآوردن شیوع زیاد کرونا مانند کانادا، چین، آلمان و جمهوری کره عملکرد خوبی داشته اند.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار