شنیده شدن صدای انفجار در پایگاه هوایی اسپایکر عراق

منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجار در پایگاه هوایی اسپایکر عراق که محل استقرار نیرو‌های آمریکایی و عراقی است خبر دادند.
کد خبر: ۹۹۳۲۰۰
|
۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۳:۴۱ 28 July 2020
|
9364 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، منابع خبری گزارش دادند که انفجار‌هایی پایگاه هوایی "ماجد التمیمی" (اسپایکر) در استان صلاح‌الدین عراق را به لرزه در آورده است.

بر اساس گزارش این رسانه، این پایگاه که محل استقرار نیرو‌های آمریکایی و عراقی است، هدف حملات راکتی قرار گرفته است.

مرکز رسانه امنیتی عراق نیز خبر داد که وقوع دو انفجار در پایگاه اسپایکر باعث بروز آتش‌سوزی شد و نیرو‌های امنیتی توانستند این آتش‌سوزی را کنترل و خاموش کنند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، این انفجار‌ها تلفاتی را به همراه نداشته است.

منابع عراقی، شامگاه روز دوشنبه نیز از سقوط سه راکت در پایگاه «التاجی» در شمال بغداد خبر دادند.

مرکز رسانه امنیتی عراق نیز درباره این حمله راکتی به پایگاه التاجی اعلام کرد: «پایگاه التاجی ارتش عراق هدف حمله ۳ راکت کاتیوشا قرار گرفت که این راکت‌ها در محل استقرار نیرو‌های نظامی عراق فرود آمد.»
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت