دستگیری دختر قاتل در جهرم

کد خبر: ۹۹۲۶۸۵
|
۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۴ 25 July 2020
|
6639 بازدید

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: یک دختر 20 ساله که پسر جوانی را با انداختن به چاه، کشته است، دستگیر شد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ کاووس محمدی شنبه 4 مرداد گفت: هفته گذشته در پی تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110جهرم، خبر فقدانی پسر جوانی به ماموران گزارش شد.

محمدی ادامه داد: ماموران بلافاصله موضوع پیدایش فرد را دردستور کارقرارداده و با اقدامات فنی و تخصصی توانستند دختر20 ساله ای که اهل یکی از روستاهای شهرستان "جهرم" بود و در آخرین لحظات با فرد مورد نظر در ارتباط تلفنی بوده است را شناسایی و تحت نظر قرار دهند.

معاون اجتماعی پلیس فارس گفت: فرد دستگیرشده در مواجه با اسناد و مدارک موجود، لب به اعتراف گشود و گفت مدتی قبل با پسری جوان آشنا شدم و به اتفاق هم برای صحبت بر سرموضوعی با هم به اطراف شهرستان "لارستان" سفر کردیم.

وی افزود: دختر جوان در تحقیقات فنی اقرار کرد بر اثر شدت اختلافات با یکدیگر درگیر شدیم و ناگهان به علت عدم کنترل خشم او را درون چاهی که کنارمان بود، انداختم.

محمدی محل وقوع این قتل را بخش جویم از توابع شهرستان لارستان اعلام و اضافه کرد: ماموران پلیس به همراه سایر عوامل امدادی به محل مورد نظر اعزام شده و جسد پسر جوان را از چاه مورد نظر خارج کردند.

معاون اجتماعی انتظامی فارس خاطرنشان کرد: جسد متوفی به پزشکی قانونی انتقال یافت و پرونده به همراه متهمه تحویل مراجع قضایی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت