میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

یک آپارتمان مسکونی در مشهد دچار آتش‌سوزی شد

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی مشهد گفت: یک آپارتمان مسکونی در بولوار شهید مفتح این شهر دچار آتش‌سوزی شد که با تلاش آتش‌نشانان ۹ نفر از این آتش‌سوزی نجات یافتند.
کد خبر: ۹۹۲۲۵۱
| |
6931 بازدید
یک آپارتمان مسکونی در مشهد دچار آتش‌سوزی شد

به گزارش «تابناک»، آتشپاد دوم امیر عزیزی چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در پی اعلام این آتش سوزی که ساعتی قبل روی داد، آتش نشانان از سه ایستگاه به محل حادثه در خیابان شهید علیمردانی اعزام شدند.

وی ادامه داد: حریق در طبقه همکف یک ساختمان پنج طبقه که انبار مواد غذایی یک سوپر مارکت بود، رخ داد و ۹ نفر از ساکنان آن در طبقات بالایی گرفتار شدند که آتش نشانان و نجاتگران نسبت به نجات افراد و اطفای حریق ساختمان اقدام کردند.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی مشهد با بیان اینکه در پی این آتش سوزی طبقه همکف این ساختمان مسکونی بیش از ۸۰ درصد خسارت دید و سایر طبقات نیز دچار دودگرفتگی شد گفت: علت دقیق وقوع این آتش سوزی توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.

وی همچنین از حریق کنتور برق یک مجتمع مسکونی در خیابان شاهد ٦٤ مشهد خبر داد و افزود: این آتش‌سوزی نیز که دقایقی قبل رخ داد توسط آتش نشانان مهار شد.

عزیزی ادامه داد: این آتش سوزی خسارت جانی نداشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات