ماچالا سرمربي تيم تیم كويتی شد
او در سال هاي 1993 تا 1996 مربي كاظما بود و حالا هدايت باشگاه را در مرحله يكچهارم نهايي اي اف سي كاپ برعهده خواهد داشت.
کد خبر: ۹۹۱۱۱
| | 4065 بازدید
سرمربي سابق تيم ملي فوتبال بحرين با عقد قراردادي رسمي به عنوان سرمربي كاظما كويت انتخاب شد.به گزارش سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا، ميلان ماچالا براي 2 سال آينده به عنوان سرمربي كاظما تيم اول كويت فعاليت خواهد كرد. اين مربي بعد از 16 سال مربيگري در منطقه خليج فارس و هدايت تيم هايي مانند عربستان سعودي، امارات، عمان و بحرين به باشگاه كاظما برميگردد.
او در سال هاي 1993 تا 1996 مربي كاظما بود و حالا هدايت باشگاه را در مرحله يكچهارم نهايي اي اف سي كاپ برعهده خواهد داشت.
آنها در اولين مرحله اردوي آمادگي در اروپا برگزار مي كنند و قبل از ماه رمضان به كويت برميگردند تا بعد از ظهرها تمرينات خود را ادامه بدهند.
ميلان ماچالا مربي تيم بحرين را بر عهده داشت كه چند روز پيش و در پايان قراردادش از اين كشور خارج شد. او بحرين را تا بازي پلي آف آسيا – اقيانوسيه پيش برد، اما در نهايت مغلوب نيوزيلند شد.
ماچالا بحرين را به بازيهاي جام ملت هاي آسيا 2011 رسانده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


