صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماچالا سرمربي تيم تیم كويتی شد

او در سال هاي 1993 تا 1996 مربي كاظما بود و حالا هدايت باشگاه را در مرحله يك‌چهارم نهايي اي اف سي كاپ برعهده خواهد داشت.
کد خبر: ۹۹۱۱۱
| |
4065 بازدید
سرمربي سابق تيم ملي فوتبال بحرين با عقد قراردادي رسمي به عنوان سرمربي كاظما كويت انتخاب شد.

به گزارش سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا، ميلان ماچالا براي 2 سال آينده به عنوان سرمربي كاظما تيم اول كويت فعاليت خواهد كرد. اين مربي بعد از 16 سال مربيگري در منطقه خليج فارس و هدايت تيم هايي مانند عربستان سعودي، امارات، عمان و بحرين به باشگاه كاظما برمي‌گردد.

او در سال هاي 1993 تا 1996 مربي كاظما بود و حالا هدايت باشگاه را در مرحله يك‌چهارم نهايي اي اف سي كاپ برعهده خواهد داشت.

آنها در اولين مرحله اردوي آمادگي در اروپا برگزار مي كنند و قبل از ماه رمضان به كويت برمي‌گردند تا بعد از ظهرها تمرينات خود را ادامه بدهند.

ميلان ماچالا مربي تيم بحرين را بر عهده داشت كه چند روز پيش و در پايان قراردادش از اين كشور خارج شد. او بحرين را تا بازي پلي آف آسيا – اقيانوسيه پيش برد، اما در نهايت مغلوب نيوزيلند شد.
ماچالا بحرين را به بازي‌هاي جام ملت هاي آسيا 2011 رسانده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟