با رکورد زدن ارزش سهام

تسلا دهمین شرکت ارزشمند آمریکا شد

سهام خودروساز الکتریکی آمریکا، تسلا، رکورد زد و باعث شد ارزش این شرکت به ۳۳۰ میلیارد دلار رسید. سرمایه‌گذاران همچنان امیدوارند که سهام این شرکت تحت شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ لیست شود.
کد خبر: ۹۹۰۶۳۹
|
۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۶ 15 July 2020
|
4791 بازدید

سهام خودروساز الکتریکی آمریکا، تسلا، رکورد زد و باعث شد ارزش این شرکت به ۳۳۰ میلیارد دلار رسید. سرمایه‌گذاران همچنان امیدوارند که سهام این شرکت تحت شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ لیست شود.

به گزارش مهر به نقل از راشاتودی، سهام خودروساز الکتریکی آمریکا، تسلا، رکورد زد و باعث شد ارزش این شرکت به ۳۳۰ میلیارد دلار رسید. سرمایه‌گذاران همچنان امیدوارند که سهام این شرکت تحت شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ لیست شود.

سهام شرکت تسلا که روز جمعه به رکوردی تاریخی رسیده بود، در معاملات روز دوشنبه وال‌استریت ۱۲ درصد دیگر جهش کرد و باعث شد این شرکت حالا با پیشی گرفتن از «پراکتر اند گمبل» به دهمین شرکت ارزشمند آمریکا تبدیل شود.

در صورتی که این شرکت بتواند در ۴ سه ماهه متوالی سوددهی خود را گزارش کند، واجدالشرایط ثبت در فهرست شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ خواهد بود. این چیزی است که سرمایه‌گذاران انتظار دارند با بسته شدن بازارها در ۲۲ جولای و اعلام گزارش درآمد این سه ماهه شرکت، اتفاق بیافتد.

سهام شرکت تسلا تنها در ماه جولای بیش از ۴۰ درصد جهش کرده است. این اتفاق به دنبال آن افتاد که تسلا اعلام کرد علی‌رغم تعطیلی ۶ هفته‌ای تولید، این شرکت توانسته است ۹۰٫۶۱۰ خودرو را به مشتریان خود تحویل بدهد، که این بسیار فراتر از چیزی بود که انتظار می‌رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت