صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کشف و ضبط ۱۰ قلم اشیای تاریخی در ایلام

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام از کشف ۱۰ قلم اشیای تاریخی در شهرستان چرداول از توابع استان ایلام خبر داد.
کد خبر: ۹۸۸۴۳۴
| |
11838 بازدید
|
۱
به گزارش تابناک به نقل از مهر، عبدالمالک شنبه زاده با اعلام این خبر افزود: در پی گزارش‌های واصله، نیرو‌های یگان حفاظت میراث فرهنگی استان با همکاری فرماندهی انتظامی شهرستان چرداول، تعداد ۱۰ قلم اشیای تاریخی را از سه متهم کشف و ضبط کردند.

وی اظهار کرد: این اشیا شامل خنجر، دو عدد سوزن، دو عدد دستبند مردانه، دهنه اسب، ظرف دارویی، ظرف سفالی آبریزی و دو عدد متعلقات زین و یراق است که پس از انجام بررسی‌های کارشناسی مشخص شد که اشیای مکشوفه از جنس آهن، مفرغ، و سفال مربوط به دوران عصر آهن هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام با قدردانی از فعالیت و تلاش فرمانده انتظامی شهرستان چرداول برای مبارزه با جرایم حوزه میراث فرهنگی گفت: پس از دستگیری متهمان، پرونده برای پیگیری به مراجع قضایی داده شد، خودرو متهمان نیز توقیف شده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
شهریار
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۳:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
خوب عکس اقلا می زاشتید شاید اشتباه جنس تشخیص دادن ما یه نظری میدادیم
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار