بازدید 61861

در مورد شهید نسیم افغانی چه می دانید؟

شهید نسیم افغانی از شهدای معزز تابعه کشور افغانستان  و فرزند میرزا محمد بود که در سن ۳۱ سالگی و به شماره پلاک CG ۵۱۹_۳۹۶  از لشکر ۵ نصر خراسان عازم جبهه های نبرد علیه رژیم بعث عراق شد و در نهایت پیکر مطهرش در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه) تفحص و شناسایی شد.
کد خبر: ۹۸۶۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰ 23 June 2020

  

به گزارش «تابناک»، به نقل از «شعار سال»،  در روزهای اخیر سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین طی یک ویدئو درخواستی را برای شناسایی یک شهید افغانستانی دوران دفاع مقدس عنوان کرد. او اعلام کرد در جریان تفحص پیکر‌های مطهر شهدای گلگون‌کفن دفاع مقدس، اخیراً شهید والامقامی از اتباع کشور افغانستان به نام «نسیم افغانی»، فرزند میرزا محمد، ۳۱ ساله به شماره پلاک CG۵۱۹_۳۹۶ اعزامی از لشکر ۵ نصر خراسان در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه) تفحص و شناسایی شده است.

 در این ویدئو اعلام شد: نشانی شهید متعلق به شهر مشهد بالاتر از ۲۰ متری مصلی، میدان دوم، چهارراه اول است، اما با توجه به پیگیری‌های به عمل آمده، نشانی جدیدی از محل سکونت خانواده معظم این شهید عزیز به دست نیامده است. خواهشمند است در صورت اطلاع از محل سکونت خانواده شهید در ایران یا افغانستان، مراتب را به کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح منعکس کنید.

 در پی انتشار این اطلاعیه، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز تقاضایی مبنی بر پیدا کردن خانواده این شهید افغانستانی را اعلام کردند.

در مورد شهید نسیم افغانی چه می دانید؟

شهید نسیم افغانی در زمان شهادت جمعی دسـته سه گروهان سه گردان سیف‌الله از تیپ امام جواد (ع) لشکر ۵ نصر خراسان بود که فرمانده گردانش، شهید جواد آخوندی بود؛ شهیدی که پیکرش همچنان مفقود است.

در مورد شهید افغانی نوشته اند، شهید نسیم انسانی دارای چهارچوب‌های محکم اعتقادی بود و به‌عنوان بسیجی در جبهه‌های حق علیه باطل حضور داشت.

 رضا موفق که یکی از هم رزم های این شهید بوده است، در همین باره اظهار کرده است: بنده با این شهید چهار ماه کامل تا فروردین سال ۶۲ در گردان سیف‌الله در یک سنگر بودیم و در نهایت کنار من شهید شد.

 هم‌رزم شهید نسیم افغانی ادامه داد: او داستان‌های زندگی خود و نحوه شهادت خانواده‌اش توسط شوروی را برایم تعریف می‌کرد، لذا طبق تعریف خودش خواهر، برادر و پدر مادرش را از دست داده بود.

او با اعتقاد و باور‌های عمیق در مقابل دشمنان ایران حضور داشت

وی افزود: این شهید پس از شهادت خانواده‌اش در سال ۵۷ به ایران می‌آید و با شروع جنگ به جبهه‌ها می‌رود، لذا انسانی ترسو نبود و با اعتقاد و باور‌های عمیق در مقابل دشمنان ایران حضور داشت.

موفق با اشاره به اینکه پیش از شهادتش در عملیات‌های دیگری مانند محرم حضور داشت، بیان کرد: در نهایت در عملیات والفجر یک در یک سنگر بودیم و در شب عملیات خمپاره به سنگر خورد و بنده مجروح شدم، اما نسیم شهادت را به‌دست آورد، ولی پیکرش در آنجا ماند، زیرا مجبور شدیم روز بعد محور را تخلیه کنیم.

 هم‌رزم شهید نسیم افغانی زمان دقیق شهادت او را ۲۲ فروردین سال ۶۱ عنوان و اضافه کرد.

وی همچنین خاطرات شهید نسیم افغانی را فراموش نشدنی دانست و گفت: با انتشار خبر پیدا شدن پیکر این شهید، مادرم با من تماس گرفت و گفت شهیدی که همواره خاطراتش را برایمان تعریف می‌کردی، پیدا شده است.

موفق دیگر ویژگی بارز شهید نسیم را پابرهنه بودن او دانست و بیان کرد: شهید نسیم افغانی همیشه پابرهنه بود؛ در عملیات‌ها و مانور‌ها پوتین به پا نمی‌کرد و سعی داشت بدون کفش رزم کند که این نشان از سخت‌کوشی و تلاش او داشت.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # انتخابات # روز دختر # نمایشگاه کتاب
وب گردی