ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

روی خوش بازار نفت به گزارش اوپک

قیمت نفت در واکنش به گزارش تولید اعضای اوپک در ماه گذشته میلادی گران شد، هر چند بالا گرفتن اختلاف بین چین و آمریکا اجازه رشد بیشتر قیمت را نداد.
کد خبر: ۹۸۵۳۳۶
| |
16935 بازدید

روی خوش بازار نفت به گزارش اوپک

به گزارش تابناک به نقل ایلنا، روز گذشته اوپک در گزارشی اعلام کرد که تولید ۱۳ عضو این سازمان در ماه مه با کاهش ۶.۳ میلیون بشکه‌ای همراه بوده است.

در این گزارش تاکید شد؛ درحالی که تولید اوپک درماه آوریل ۳۰.۵ میلیون بشکه در روز بوده، این رقم در ماه گذشته به ۲۴.۲میلیون بشکه رسیده است.

عربستان، امارات و کویت در این بین بیشترین تاثیر را در کاهش تولید داشته‌اند.

این گزارش امیدها را برای تقویت بیشتر قیمت افزایش داده ،زیرا عرضه را در بازار طلای سیاه متعادل کرده است.

با توجه به این گزارش، قیمت نفت امروز بعد از چند روز کاهش با رشد همراه شد. نفت برنت با رشدی ۰.۸ درصدی به ۴۱ دلار و ۴ سنت در هر بشکه رسید. نفت شاخص آمریکا نیز ۰.۵ درصد بالا رفت تا این نفت ۳۸ دلار و ۱۶سنت در هر بشکه معامله شود.

با این حال بالا گرفتن اختلاف بین چین و آمریکا اجازه رشد بیشتر قیمت‌ها در بازار را نداد. امروز کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که دونالد ترامپ یک مصوبه کنگره درباره تحریم چین را امضا کرد.
در مقابل چین هم زمان با امضای مصوبه کنگره آمریکا توسط ترامپ و بیانیه مشترک اعضای گروه ۷ که خواستار بازنگری در لایحه امنیتی هنگ کنگ شده بودند، واکنش نشان داد.

این موضوع می‌تواند بر رشد اقتصاد جهان و تقاضای نفت تاثیر منفی داشته باشد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار