مصدومیت پیاپی استقلالی ها هم گردن کرونا افتاد!

کد خبر: ۹۸۵۳۱۱
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۳ 18 June 2020
|
18535 بازدید

تیم استقلال که با پایان تعطیلات کرونایی همه مصدومان قدیمی اش را هم در اردوهایش در اختیار گرفته بود، با شروع دوباره رقابت‌های لیگ برتر بازیکنان مصدوم زیادی پیدا کرد و انتقادها از نحوه تمرینات این تیم بالا گرفته است. همین موضوع سبب شده تا پزشک این تیم به این موضوع واکنش نشان دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، مصدومیت بازیکنانی همچون رضا آذری، میلاد زکی پور و مرتضی تبریزی و آسیب دیدگی محسن کریمی و داریوش شجاعیان و البته سر وزن نبودن دیاباته باعث شده تا دست استقلالی‌ها و مجیدی دوباره برای ادامه رقابت‌ها خالی شود که این بار تقصیر مربیان قبلی نیست بلکه برنامه بدنسازی تیم با این روزها سازگاری ندارد.

دکتر ستوده پزشک تیم فوتبال استقلال اما نظر دیگری دارد و این موضوع را هم گردن کرونا انداخته است! او با انتشار پیامی در اینستاگرام به مصدومیت‌های این تیم و البته موج دوباره بیماری کرونا در ایران واکنش نشان داد. 

مشخص نیست رابطه کرونا و آسیب های پی در پی فیزیکی بازیکنان یک تیم چه می تواند باشد اما گویا دکتر آبی ها هم از این فرصت برای فشار برای لغو مسابقات استفاده کرده است. 

واکنش پزشک استقلال به مصدومیت آبی پوشان

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار