محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه سوریه

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با محکوم کردن تحریم‌های آمریکا علیه سوریه تاکید کرد که روابط و همکاری های اقتصادی مان با سوریه را حفظ و تقویت خواهیم کرد.
کد خبر: ۹۸۵۲۵۱
| |
11895 بازدید
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه سوریه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران وضع و اجرایی شدن قانون تحریمی موسوم به سزار علیه سوریه را اقدامی خلاف قوانین بین المللی و مبانی انسانی دانسته و آن را محکوم کرد.

وی افزود: در شرایطی که جهان درگیر همه گیری کرونا است، اعمال این قبیل تحریم های غیرانسانی، تنها رنج و آلام مردم سوریه را تشدید خواهد کرد.

موسوی افزود: جمهوری اسلامی ایران همانگونه که پیش از این نیز اعلام کرده است هیچ گونه اعتباری برای این قبیل تحریم های ظالمانه و یکجانبه که از روی قلدرمابی وضع و اجرا می شود، قائل نبوده و آنها را تروریسم اقتصادی علیه مردم عادی سوریه و در مسیر تداوم تلاش های آمریکا برای بی ثبات کردن آن کشور قلمداد می کند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: ما همانند گذشته به همکاری های اقتصادی خود با ملت مقاوم و دولت سوریه ادامه خواهیم داد و علی رغم این تحریم ها، روابط اقتصادی خود را با سوریه تقویت خواهیم کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت