میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استعفای هادی العامری از عضویت پارلمان عراق

منابع خبری از استعفای رئیس ائتلاف الفتح عراق از عضویت در پارلمان این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۹۸۲۸۵۸
| |
22104 بازدید
استعفای هادی العامری از عضویت پارلمان عراق
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از شبکه سومریه نیوز، ریاست پارلمان عراق اعلام کرد که درخواست استعفای هادی العامری، رئیس ائتلاف الفتح و پیشنهاد تعیین عبدالکریم یونس به عنوان جایگزین وی به دست ریاست پارلمان رسیده است.

در همین راستا، خبرنگار شبکه روسیا الیوم گزارش داد که العامری رسماً درخواست استعفای خود را به محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق تحویل داده و پارلمان نیز با این استعفا موافقت کرده است.

وی افزود: اطلاعات به دست آمده در این باره حاکی از آن است که دلیل استعفای العامری به گمانه‌زنی‌هایی در خصوص احتمال تعیین وی در یک پست اجرایی باز می‌گردد و احتمال داده می‌شود که این پست ریاست حشد شعبی باشد.

این درحالی است که حشد شعبی در بیانیه‌ای کوتاه اخبار منتشر شده درباره تغییر فالح فیاض، رئیس خود را تکذیب کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات