وقوع اولین تصادف در آزادراه تهران -شمال

رییس پلیس راه تهران بزرگ از ثبت اولین مورد تصادف منجر به جرح در آزادراه تهران - شمال خبر داد.
کد خبر: ۹۸۲۷۸۵
| |
42249 بازدید
|
۱

وقوع اولین تصادف در آزادراه تهران -شمال

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ نوراله خادم دراین باره گفت: حوالی ساعت 3:30 بامداد امروز یک دستگاه سواری تویوتا در حال حرکت در مسیر شمال به جنوب این آزادراه بود که در تونل شماره ۱۳ با جداره کناری تونل برخورد کرده و به پهلو واژگون شد.

وی با بیان اینکه درپی این حادثه یک سرنشین تویوتا مجروح و از سوی عوامل امدادی به بیمارستان منتقل شد، گفت: با حضور کارشناسان پلیس راه و بررسی شواهد مشخص شد که عدم رعایت سرعت مطمئنه علت وقوع این حادثه بوده است.

خادم با بیان اینکه این اولین تصادف جرحی آزادراه تهران - شمال بود، گفت: از ششم اسفندماه تاکنون که تردد در آزادراه تهران - شمال آغاز شده بود، این اولین تصادف جرحی رخ داده در این محور بود.

رییس پلیس راه تهران بزرگ همچنین در مورد نصب یکسری تجهیزات و امکانات بیشتر در این مسیر نیز گفت: با پیگیری های انجام شده به زودی دوربین های ثبت تخلف سرعت غیر مجاز در این آزادراه در داخل و بیرون تونل ها افزایش خواهد یافت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
ساعت 3 شب خوب خوابش برده
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت