واکنش تهران به پایان رابطه آمریکا با WHO
سخنگوی وزارت امور خارجه به اعلام پایان رابطه و همکاری آمریکا با سازمان بهداشت جهانی، واکنش نشان داد و تصریح کرد: رژیم بیمسئولیت آمریکا بعد از ناکامی در انجام وظایفش در قبال مردم خود، همواره به دنبال راه فراری بوده تا افتضاحی که به بار آورده را پنهان کند.
کد خبر: ۹۸۱۴۷۶
| | 20805 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از میزان سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه به اعلام پایان رابطه و همکاری آمریکا با سازمان بهداشت جهانی، واکنش نشان داد و نوشت:
«در قسمت جدید سریال «خروج» و در میانه یک همهگیری که جهان را پریشان کرده، ایالات متحده رابطه خود را با سازمان جهانی بهداشت قطع کرده است. این رژیم بیمسئولیت بعد از ناکامی در انجام وظایفش در قبال مردم خود، همواره به دنبال راه فراری بوده تا افتضاحی که به بار آورده را پنهان کند. اما بازی اتهامزنی، جهان را نفریفته و نخواهد فریفت.»
دونالد ترامپ، رییس رژیم آمریکا، بامداد امروز اعلام کرد که واشنگتن با قطع کمک مالی سالانه خود ، به همکاری با سازمان بهداشت جهانی پایان میدهد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




