اعتراف کاسیاس به اشتباهش پس از ۵ سال!

دروازه‌بان اسپانیایی پس از پنج سال به اشتباهش در نحوه خداحافظی با رئال مادرید اعتراف کرد.
کد خبر: ۹۸۰۳۳۵
| |
17226 بازدید
اعتراف کاسیاس به اشتباهش پس از ۵ سال!

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ پنج سال پیش ایکر کاسیاس از رئال مادرید خداحافظی کرد. دروازه‌بان اسپانیایی پس از آن خداحافظی بحث برانگیزش از فصل ۱۶-۲۰۱۵ از دروازه پورتو حفاظت کرد.

دروازه‌بان سابق تیم ملی اسپانیا که تمام دوران ورزشی خود را در رئال مادرید گذرانده بود به تنهایی در نشست خبری حاضر شد و با چشمان گریان خداحافظی کرد. کاسیاس هرگز آن لحظه را فراموش نخواهد کرد و در اینستاگرامش به این موضوع اشاره و به اشتباهش اعتراف کرد.

دروازه‌بان اسپانیایی نوشت: خیلی کم درباره جدایی ام از رئال مادرید صحبت کرده ام. یک نشست خبری برگزار کردم که اشتباه بود و آن باشگاه را ترک کردم.‌ پنج سال از این اتفاق گذشته است. نیاز داشتم تا احساس دیگری را تجربه کنم.

کاسیاس در ادامه به دلیل جدایی اش اشاره کرد و نوشت: به یک محیط جدید نیاز داشتم. می خواستم بهتر شوم‌. همه بازیکنان دوست دارند بهتر شوند. برای رسیدن به این هدف باید وضعیت جسمانی و ذهنی تان بهتر شود. در پورتو دوباره توانستم آن احساس کنم.

دروازه‌بان پورتو پیش از این پست هواداران مادریدی را با یک بازگشت احتمالی به وجد آورد. او در توئیترش نوشت: یک روز به رئال مادرید برمی گردم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت