مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه باقالی پلو با گردن
تعداد بازدید : 5075
کد خبر:۹۷۸۹۹۵
کد خبر:۹۷۸۹۹۵
12999 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه کوکوی اشپل

اَشپَل به تخم ماهی یا دیگر جانوران دریایی گفته می‌شود. اشپل در آشپزی ملل گوناگون به کار می‌رود. در شمال ایران و در ساحل دریای خزر، به ویژه استان گیلان و استان مازندران، با اشپل ماهی‌های گوناگون خوراک درست می‌کنند که از جمله می‌توان به ماهی سفید، خاویار، ماهی کولی و ماهی سیم (در زبان گیلکی: کولمه) اشاره کرد. یکی از غذاهای مرسوم که با اشپل تهیه می‌شود، کوکو است. طرز تهیه کوکوی اشپل را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟