تعداد بازدید : 5075
کد خبر:۹۷۸۹۹۵
کد خبر:۹۷۸۹۹۵
12832 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
18 May 2020
ته چین؛

طرز تهیه کوکوی اشپل

اَشپَل به تخم ماهی یا دیگر جانوران دریایی گفته می‌شود. اشپل در آشپزی ملل گوناگون به کار می‌رود. در شمال ایران و در ساحل دریای خزر، به ویژه استان گیلان و استان مازندران، با اشپل ماهی‌های گوناگون خوراک درست می‌کنند که از جمله می‌توان به ماهی سفید، خاویار، ماهی کولی و ماهی سیم (در زبان گیلکی: کولمه) اشاره کرد. یکی از غذاهای مرسوم که با اشپل تهیه می‌شود، کوکو است. طرز تهیه کوکوی اشپل را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.