تعداد بازدید : 1758
کد خبر:۹۷۸۴۰۸
کد خبر:۹۷۸۴۰۸
8635 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
16 May 2020
ته چین؛

طرز تهیه دبل برگر

دبل برگر یا برگر دوبل یکی از انواع همبرگر است که در واقع از دو لایه گوشت به جای یک لایه تهیه می‌شود. طرز تهیه ساندویچ دبل برگر با گوشت گوساله و بیکن مرغ دودی شده را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
توسلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
از آشپز محترم سئوال داشتم : رنگ"بیکن مرغ دودی شده" همه جا قرمز میشه یا در استرالیا اینجوریه؟! اینجا که بیکن مرغ تبلیغاتی نامینو که سفید سفیده.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟