تعداد بازدید : 1758
کد خبر:۹۷۸۴۰۸
کد خبر:۹۷۸۴۰۸
8580 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
16 May 2020
ته چین؛

طرز تهیه دبل برگر

دبل برگر یا برگر دوبل یکی از انواع همبرگر است که در واقع از دو لایه گوشت به جای یک لایه تهیه می‌شود. طرز تهیه ساندویچ دبل برگر با گوشت گوساله و بیکن مرغ دودی شده را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
توسلی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
از آشپز محترم سئوال داشتم : رنگ"بیکن مرغ دودی شده" همه جا قرمز میشه یا در استرالیا اینجوریه؟! اینجا که بیکن مرغ تبلیغاتی نامینو که سفید سفیده.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.