تعداد بازدید : 2713
کد خبر:۹۷۷۹۴۴
کد خبر:۹۷۷۹۴۴
10547 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
13 May 2020
ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ مغز و گوشت گوساله

ساندویچ مغز و گوشت گوساله یکی از غذاهای بسیار خوش طعم و مقوی است. طرز تهیه این ساندویچ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.