ته چین؛

طرز تهیه خورش گمج کباب

کد خبر: ۹۷۷۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 11 May 2020
تعداد بازدید : 5291
بازدید 12715
۱
خورش «گمج کباب» یکی از غذاهای خوش طعم گیلانی است که در ظروف سفالی موسوم به گمج تهیه می‌شود. خورش گمج کباب به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
آب از لب و لوچم راه افتاد