تعداد بازدید : 5297
کد خبر:۹۷۷۴۱۸
کد خبر:۹۷۷۴۱۸
13326 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۲/۲۲
11 May 2020
ته چین؛

طرز تهیه خورش گمج کباب

خورش «گمج کباب» یکی از غذاهای خوش طعم گیلانی است که در ظروف سفالی موسوم به گمج تهیه می‌شود. خورش گمج کباب به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
آب از لب و لوچم راه افتاد
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.