سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 5298
کد خبر:۹۷۷۴۱۸
کد خبر:۹۷۷۴۱۸
13512 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

طرز تهیه خورش گمج کباب

خورش «گمج کباب» یکی از غذاهای خوش طعم گیلانی است که در ظروف سفالی موسوم به گمج تهیه می‌شود. خورش گمج کباب به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۲
آب از لب و لوچم راه افتاد
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟