میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
وزیر خارجه ایرلند:

کرونا زمان‌بندی مذاکرات پسابرگزیت را ناممکن کرد

وزیر خارجه ایرلند گفت که اپیدمی کرونا زمان‌بندی مذاکرات پسابرگزیت میان بریتانیا و اتحادیه اروپا را «عملا ناممکن» کرده است. وی اظهار امیدواری کرد که لندن با تمدید ضرب‌الاجل این مذاکرات موافقت کند.
کد خبر: ۹۷۷۱۰۶
| |
5851 بازدید
کرونا زمان‌بندی مذاکرات پسابرگزیت را ناممکن کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، «سیمون کاونی»، وزیر خارجه ایرلند امروز -‌جمعه- گفت که اپیدمی کرونا زمان‌بندی مذاکرات پسابرگزیت میان بریتانیا و اتحادیه اروپا را «عملا ناممکن» کرده است.

وی اظهار امیدواری کرد که لندن با تمدید ضرب‌الاجل این مذاکرات موافقت کند.

وی در ادامه افزود که پیشرفت در این مذاکرات به اینجای کار بسیار کمتر از آن چیزی بوده که مقام‌های اتحادیه اروپا فکرش را می‌کردند.

کاونی افزود: «با توجه به پیچیدگی پیش رو در زمینه اپیدمی کرونا، به نظرم درخواست زمان بیشتر کاملا منطقی است.»
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات