کباب چنجه از کباب های اصیل و قدیمی ایرانی است که در گذشته به صورت سنتی با گوشت گوسفند طبخ میشد و اکنون با گوشت گوساله نیز تهیه میشود. چنجه کوزهای یکی از روشهای متفاوت تهیه کباب چنجه است. دستور پخت این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفهای فرامیگیرید.
سلام در خصوص کباب چنجه کوزه ایی قطعا خوشمزه س فقط بزرگترین عیبش این دستور اینه که وقتی شما اب لیمو رو قبل از پخت به هر گوشتی بزنین کل پروتءین گوشت از بین میره و اون چیزی که شما میخورین تفاله ایی بیش نیست حتی بعد از سیخ گرفتنم بیرنگ شدن گوشت کاملا مشخص بود اب لیمو باید بعد از پخت ااضافه بشه