تعداد بازدید : 14461
کد خبر:۹۷۶۴۹۹
کد خبر:۹۷۶۴۹۹
38462 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
07 May 2020
ته چین؛

طرز تهیه کباب چنجه کوزه‌ای

کباب چنجه از کباب های اصیل و قدیمی ایرانی است که در گذشته به صورت سنتی با گوشت گوسفند طبخ می‌شد و اکنون با گوشت گوساله نیز تهیه می‌شود. چنجه کوزه‌ای یکی از روش‌های متفاوت تهیه کباب چنجه است. دستور پخت این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زهره
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۴
سلام در خصوص کباب چنجه کوزه ایی قطعا خوشمزه س فقط بزرگترین عیبش این دستور اینه که وقتی شما اب لیمو رو قبل از پخت به هر گوشتی بزنین کل پروتءین گوشت از بین میره و اون چیزی که شما میخورین تفاله ایی بیش نیست حتی بعد از سیخ گرفتنم بیرنگ شدن گوشت کاملا مشخص بود اب لیمو باید بعد از پخت ااضافه بشه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰
اشپزادم حسابی نبود تو ایران از خارج با بدن خالکوبی مطلب میزارین شما یکم عزتم داشته باشین خوبه از تابناک بعیده
پاسخ
ياسر
چرا مبناي قضاوت بعشي از آدمها آموزه هاي شخصيشونه.
شما مطلبو بگير چه كار داري به مسايل خصوصي زندگي آشپز؟
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.