تعداد بازدید : 19776
کد خبر:۹۷۵۷۴۹
کد خبر:۹۷۵۷۴۹
47743 بازدید
نظرات: ۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۲/۱۴
03 May 2020
ته چین؛

تکنیک سرخ کردن بادمجان با روغن کم

بادمجان سرخ کرده یکی از غذاهایی است که هم به صورت مستقل و هم در درون دیگر غذاها استفاده می‌شوند. سرخ کردن بادمجان با روغن بالایی همراه است که مصرف بادمجان را برای بسیاری گروه‌ها ناممکن می‌سازد اما تکنیکی وجود دارد که بادمجان را با روغن بسیار کم سرخ کرد. در این ویدیو این تکنیک را فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زنبورک
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۴
کار خیلی کثیفیه،اگه پول کم آوردی بگو بازدیدکنندگان سایت با کمال میل کمک می کنن، ولی به این شکل که چندبار کلیک بکنیم و مجبور بشیم صفحه رو ریفرش کنیم ولی هربار فقط تبلیغات رو پخش کنه و ویدیو اصلی رو نشون نده خیلی زشته،لعنت بر سوء استفاده کنندگان از اعتماد مردم.
پاسخ
نیما
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
این بادمجان های شما سرخ نشدن فقط تیکه تیکه سوختن بادمجان سرخ شدن باید کلش به رنگ قهوه ای تنه درختی در بیاد اما برای شما فقط پوسته سوختگی روی تیکه تیکه بادمجان شده که قطعا وسط مال شما یا خام یا به صورت آب پذ شده هست که داخل فر رفته وتخمه مرغی که روش زدید هم وقتی درون خورشت بذارید قطعا روی طعم خورشت تاثیر بدی میذاره واگر بادمجان یه موقع تلخ هم باشه با اون تخم مرغ مالیده شده مزه خیلی بدی به خود میگیره ودر آخر ک‌سی که چند کیلو بادمجان بخاد سرخ کنه بر فرض اینکه روش شما خیلی خوب هم باشه باید یک صبح تا شب بشینه سرخ کنه خیلی روش های عاقلانه تری هست برای کم روغن بردن این روش شما از نظر بنده یک نظر تلقین شده ومندرآوردی هستش ومطمعن باشید هرکس این کار را کنه وبعد بادمجان را بخوره از طعمش بیزار میشه امیدوارم که هرکس این کار را کرده نظرشو بذاره
پاسخ
پرستو
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۲
مرسی خیلی مفید بود خیلی وقت بود که دنبال روشی بودم برای کمتر جذب کردن روغن هنگام بادمجون سرخ کردن
پاسخ
محمد
Turkey
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۷
اصلاروش جالبی نیست ما امتحان کردیم بجای اینکه بادمجانها تف داده بشه تخم مرغ روش می سوزه تخم مرغ که که بسوزه بوی بد میده ولی یک نفر می گفت برای اینکه بادمجان کم روغن ببره پوست انرابکنید ویک روز در افتاب قرار بدهید تا ان حالت اسفنجی بادمجان برطرف بشه وروغن نبره
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.