تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 2486
کد خبر:۹۷۵۵۰۶
کد خبر:۹۷۵۵۰۶
8719 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

دستور پخت چنجه رل مجلسی

کباب چنجه یکی از کباب های اصیل و قدیمی ایرانی است که در گذشته به صورت سنتی با گوشت گوسفند طبخ می شده است. البته امروزه این کباب را با گوشت گوساله نیز تهیه می‌شود. چنجه رُل یکی از شیوه‌های متفاوت تهیه چنجه با ترکیبی مدرن به همراه پنیر و برخی مواد دیگر است. طرز تهیه این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Qatar
|
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
كفايت ميكنه
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟