کشف اختلاس میلیاردی در سازمان منطقه آزاد قشم

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا ، علی صالحی اعلام کرد: در پی گزارش سربازان گمنام امام زمان(عج) و جمع آوری مستندات در خصوص مغایرت های به وجود آمده در حساب های مالی سازمان منطقه آزاد قشم و برداشت غیرمجاز وجوه از حساب های مذکور، دستورات قضایی لازم صادر و متهم اصلی که یکی از مسئولان امور مالی سازمان منطقه آزاد قشم است، دستگیر شد.
رئیس شورای قضایی استان هرمزگان افزود: با تشکیل پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب جزیره قشم، اتهام این مسئول متخلف دایر بر اختلاس توأم با چهل و دو فقره جعل و استفاده از سند مجعول به وی تفهیم شد.
صالحی تصریح کرد: با بررسی گردش مالی حساب های متهم و اسناد موجود، تاکنون پنج باب منزل مسکونی و یک واحد تجاری در مناطق مختلف جزیره قشم از او شناسایی شده است.
وی اظهار کرد: در بازرسی از منزل متهم مبالغ قابل توجهی وجه نقد و ارز خارجی به همراه سکه های طلا کشف شد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان خاطرنشان کرد: پرونده در جریان تحقیقات مقدماتی است و متهم با صدور قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شده است.
این کثافت رو من خوب میشناسم یک آپارتمان تو تهران تو منطقه شماره دو تهران نزدیک اتوبان آزادگان درست کرده که هر واحدش رو به یکی از برادراش وپدرش داده در ضمن این کثافت مبلغ ۴میلیارد تومان به حساب خواهر خودش هم واریز کرده حتی یک ماشین مدل بالا هم تو پارکینگ خونه برای خودش خریده وگذاشته که هر وقت از منطقه میاد اونو سوار میشه
من از بچگی اینو میشناسم
کسی که سالها با پول بیت المال خودش وخانوادش رو صاحب همه چیز کرده.
خواهشا کوتاه نیایید مخصوصا در مورد این فردوافراد نالایق دیگر .
ممنون از جناب رئیسی عزیز






